Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Channing Tatum brengt zijn eigen drankmerk op de markt
De Magic Mike-acteur lanceert een wodka met de naam Born and Bred. Channing kwam op het idee toen hij met een vriend aan de wodka zat en de mannen zich afvroegen waarom er zoveel merken van het drankje uit Rusland kwamen, en maar weinig uit Amerika. Ze gingen vervolgens op zoek naar een lekkere Amerikaanse wodka en kwamen uit bij een stokerij in de staat Idaho. De drank daar beviel de acteur zo goed, zo vertelt hij in culinair magazine Bon Appétit, dat hij besloot met het bedrijf in zee te gaan. Zijn nieuwe carrièreswitch verbaast Channing zelf niet meer. “Ik ben een stripper die acteur werd en nu dus in de wodka zit. Ik heb geleerd nergens meer versteld van te staan. Toen ik nog stripte, zag ik mezelf waarschijnlijk eerder een wodkabedrijf beginnen dan naar Hollywood vertrekken.”

Robin Thicke mag zijn zoon alleen zien als er een door de rechtbank benoemde waarnemer bij is
Woensdag verzochten zijn advocaten de rechtbank om een versoepeling van de bezoekregeling. Robin wil zijn zoon liever zien zonder een waarnemer, maar dat verzoek wees de rechter af, laat TMZ weten.Daarna vroeg Robin om een andere waarnemer, iemand die minder partijdig zou zijn, maar ook dit verzoek is afgewezen.

Robin Thicke mag zijn zesjarige zoon Julian drie keer per week een paar uur zien, op donderdag, vrijdag en zaterdag. Robin was volgens TMZ boos omdat hij Julian afgelopen vrijdag niet te zien kreeg, omdat Julian dat volgens het besluit van de waarnemer niet wilde. Het daaropvolgende uitstapje naar een speelpark was tegen de zin van Robin ingekort. Robin kreeg woensdag niets gedaan bij de rechtbank. Al zijn verzoeken werden afgewezen. De Blurred Lines-zanger wordt door zijn ex Paula Patton beschuldigd van kindermishandeling. De zanger ontkent dit.

Het gaat beter met het nichtje van Britney Spears
De achtjarige Maddie boekt vooruitgang in haar herstel van een ernstig ongeluk met een quad, liet de zangeres woensdag weten via Twitter. Britney bedankt daarbij iedereen voor de steun en vraagt fans te blijven bidden.

Dinsdag liet het ziekenhuis waar het meisje ligt al weten dat Maddie was bijgekomen. Ze was twee dagen buiten bewustzijn nadat ze onder water beklemd was geraakt in de quad. De fabrikant van het voertuig stuurde de familie steunwensen, maar verklaarde na het ongeluk ook dat de quad niet wordt aangeraden voor kinderen onder de tien jaar oud. Het dochtertje van Britney’s jongere zus Jamie Lynn, die bekend is van Nickelodeonserie Zoey 101, werd na het ongeluk zondag binnen minuten bevrijd, gereanimeerd en per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd. De dokters verklaarden tegenover People dat Maddie praat en haar familie herkent. Ze hebben goede hoop dat het meisje geen neurologische schade heeft opgelopen door het ongeluk.

Bron: RTL, Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook