L’Oréal lanceert Beauty and the Beast-collectie

Volgende maand komt eindelijk de langverwachte film Beauty and the Beast uit, maar voor het zover is kunnen alle beauty...

Lees ook

Volgende maand komt eindelijk de langverwachte film Beauty and the Beast uit, maar voor het zover is kunnen alle beauty lovers alvast genieten van de make-upcollectie van L’Oréal die volledig in het teken staat van de film.

Beauty stash

De collectie bestaat uit zeven lipsticks en zeven bijpassende nagellakkleurtjes, die allemaal vernoemd zijn naar een personage uit de film. Ook het design van de beauty stuff is geheel in de stijl zijn van de Beauty and the Beast. Alleen om die reden wil je de producten al toevoegen aan je beautystash.

Set

Ook zullen de beautyproducten niet alleen in de Verenigde Staten te koop zijn, maar kan je de collectie ook gewoon via Amazon Italy bestellen. De set is in zijn geheel ongeveer 109 euro, maar mocht je liever een aantal producten los willen kopen is dat ook gewoon mogelijk. De L’Oréal-collectie wordt vandaag gelanceerd. Maar wees er snel bij, want de collectie is erg gewild!

Lees ook: Wat je nooit hebt geweten over make-up

Bron: Flair Beeld: L’Oréal

Laatste nieuws

Zie ook