Anouk Smulders en Fred van Leer vertrekken bij Holland’s Next Top Model

Na vier mooie jaren maakte Anouk Smulders vandaag bekend te stoppen met haar werk als presentatrice bij Holland’s Next T...

Lees ook

Na vier mooie jaren maakte Anouk Smulders vandaag bekend te stoppen met haar werk als presentatrice bij Holland’s Next Top Model. Het voormalige model besluit het stokje over te dragen aan een nieuw gezicht. Overigens is Anouk niet de enige die afscheid neemt, want ook Fred van Leer neemt afscheid.

Reality

In een interview met RTL Boulevard vertelt de blondine dat het programma een aantal dingen gaat veranderen en ze gezamenlijk hebben besloten afscheid van elkaar te nemen. “Zij gaan een andere koers varen en ik ook. Zij gaan meer rauwe reality draaien en de dingen zijn goed op een gegeven moment”. Anouk is in ieder geval erg blij met de kans die zij de afgelopen vier jaar heeft gekregen en ze wil iedereen dan ook bedanken voor de onvergetelijke tijd die ze heeft gehad.

Dankbaar

“Vijf jaar geleden werd ik eindelijk gebeld met de vraag of ik Holland’s Next Top Model wilde presenteren. Als je dat vanaf dag één al wilt, duurt het best lang! Na een top tijd van vier jaar is het tijd om het stokje over te dragen. Dank super crew, tijden om nooit te vergeten! ”, schrijft Anouk bij een foto op Instagram. Ook laat ze weten haar voorganger Daphne Deckers enorm dankbaar te zijn voor het feit dat zij het stokje destijds aan haar doorgaf.

De presentatrice vertrekt niet als enige, want ook coach Fred van Leer heeft besloten om te stoppen met het programma. De twee goede vrienden zeggen dus beide vaarwel tegen het populaire programma. Wie de twee gaan opvolgen, is nog niet bekend.

Lees ook: Fred van Leer: ‘Dit jaar heb ik groot onderhoud aan mezelf laten verrichten’

Bron: RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook