Grazia’s Valentijnstips

Nog niks gepland voor Valentijn, maar wil je wel graag de deur uit voor een spannende date? Grazia tipt de leukste to-do...

Lees ook

Nog niks gepland voor Valentijn, maar wil je wel graag de deur uit voor een spannende date? Grazia tipt de leukste to-do’s op 14 februari 2017.

The Love Boat
Ben je op 14 februari van plan om een dagje weg te plannen met je grote liefde – of wil je misschien je prille date meenemen –, dan is het leuk om dit op The Love Boat te doen. Een heerlijke romantische rondvaart over de grachten met hapjes en drankjes aan boord. Meer info vind je hier.

Smullen bij De Foodhallen
Op 14 februari speelt De Foodhallen voor één dag Cupido. Hierbij mag iedereen haar ultieme liefdes scenario om haar liefje te verassen sturen via een persoonlijk bericht naar de Facebookpagina van De Foodhallen en zal De Foodhallen de leukste 5 droom-dates waarmaken op Valentijnsdag. Meer info vind je hier.

Romantische filmdate
Altijd goed: een filmpje pakken met je date. Fifty Shades Darker is net uit, barst van de romantiek en is in bioscopen overal in Nederland te zien.

Dineren bij 5&33
Neem je date op Valentijnsdag mee naar het 5&33 restaurant in Amsterdam, waar je kunt genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Speciaal voor 14 februari heeft 5&33 het “Love to Share” Valentijnsmenu samengesteld, bovenop de reguliere menu’s. Om het diner een speciale twist te geven gebruikt het restaurant diverse afrodisiaca om de avond goed te beginnen met je geliefde. Het menu kost €69 voor twee personen. Meer info vind je hier.

Lunch of diner bij World of Wonder’s
Verras je date met een Valentijns arrangement bij World of Wonder’s eten en drinken in Bergen, Egmond aan Zee, Zaandam, Heerhugowaard of Schagen met een heuze Love Platter. Het arrangement is inclusief een glas ‘love bubbles’ en is te boeken tussen 11 en 14 februari. Mocht je gewoon lekker van de kaart willen bestellen, is dit uiteraard ook mogelijk. Meer info vind je hier.

Valentijnspizza’s van Magioni
Waar de meeste mensen bij Valentijnsdag denken aan liefde, rozen en lekkere chocolade, heeft deze liefdevolle dag ook een keerzijde. De periode rondom Valentijnsdag is namelijk de meest populaire periode om je relatie te verbreken. Vandaar dat Magioni een tijdelijke webshop heeft gelanceerd waarin jij je net gedumpte vriend of vriendin een (gebroken) hart onder de riem kan steken. De pizzabodems die ze aanbieden hebben een vorm van een heel of een gebroken hart, waar ze ook een handgeschreven kaartje bij doen. De pizza’s passen ook nog eens binnen je dieet, want de Valentijnspizza’s bevatten slechts 207 calorieën en bestaan voor 40 procent uit groente. Let er wel op dat je de pizza’s alleen van 6 tot en met 12 februari kunt bestellen en er slechts 100 beschikbaar zijn, dus op is op. Meer info vind je hier.

Romantische filmmuziek in Het Concertgebouw
Mocht je liever iets cultureels gaan doen op Valentijnsdag, dan kun je op dinsdag naar Het Concertgebouw in Amsterdam om te genieten van de romantische filmmuziek van het Noord Nederlands Orkest. Met de rode loper die voor je uit ligt en een glas sprankelende prosecco die op je staat te wachten, begint jouw avond in ieder geval al top. Wil je extra indruk maken? Kies dan voor Concertgebouw Classics VIP, waar je kunt genieten van een uitgebreid arrangement met onder meer een diner, koffie met zoetigheden, proscecco en luxe hapjes voor in de pauze. Meer info vind je hier.

Bron: iAmsterdam Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook