‘Drake en J.Lo zijn uit elkaar’

Helaas #DraLo is niet meer. De romance tussen rapper Drake en Jennifer Lopez is volgens ingewijden doodgebloed. De twee...

Lees ook

Helaas #DraLo is niet meer. De romance tussen rapper Drake en Jennifer Lopez is volgens ingewijden doodgebloed. De twee zouden zo’n twee maanden samen zijn geweest.

Timing

Jennifer en Drake – wiens echte naam Aubrey Drake Graham is – hebben hun relatie nooit bevestigd, maar deelden wel innige foto’s op social media. Afgelopen weekend plaatste Jennifer een cryptisch bericht op Instagram. “Alles draait om timing. Als het voorbestemd is, gebeurt het, en om de juiste redenen.”

“De liefde is een beetje bekoeld”, vertelde een ingewijde aan Us Weekly. Verschillende bronnen sluiten niet uit dat de twee elkaar weer vinden als Drake klaar is met zijn Europese tournee. E! News meldt op basis van bronnen dat ‘ze even uit elkaar zijn, niet omdat ze niet samen willen zijn, maar alleen vanwege hun krankzinnige schema’s’.

Publiciteitsstunt

J.Lo en Drake werden in december voor het eerst aan elkaar gekoppeld. Er dook een filmpje op waarin de twee niet van elkaar konden afblijven en ook zou La Lopez een concert hebben afgezegd om met de feestdagen bij de rapper te kunnen zijn. Toen Drake een intieme foto van de twee deelde op Instagram, leek het stel hun relatie dan toch echt te bevestigen. Maar toch bestonden er twijfels over de liefde tussen de twee. Insiders beweerden eerder namelijk dat #DraLo één grote publiciteitsstunt was. “De relatie is nep, het is gewoon een publiciteitsstunt om hun single bekend te maken. Als Jennifer en Drake echt aan het daten waren, zouden ze het privé houden”, aldus de ingewijde.

Beeld: Getty, Instagram, Bron: TMZ

Laatste nieuws

Zie ook