Real life: ‘Ik gaf mijn vriend een meisje voor Valentijn’

De meeste vrouwen geven hun vriend een geurtje of weekend weg met Valentijn. Zo niet Emma (29): zij deed haar grote lief...

Lees ook

De meeste vrouwen geven hun vriend een geurtje of weekend weg met Valentijn. Zo niet Emma (29): zij deed haar grote liefde Bart een trio cadeau.

Parenclub

“Mijn vriend Bart en ik zijn allebei nogal avontuurlijk ingesteld als het om sex gaat. We zijn vanaf het begin heel open geweest over onze behoefte aan spanning en sinds anderhalf jaar bezoeken we af en toe een parenclub. Niet van die schimmige swingerstenten waar uitgebluste koppels van middelbare leeftijd komen, maar gewoon een hippe club met veel sexy, jonge mensen die een avondje fun willen beleven. We hebben daar één keer sex gehad met een ander koppel en een paar keer met een of twee meisjes erbij. Ik vind vrouwen seksueel gezien heel interessant. Een relatie met een vrouw zou ik niet willen, maar ik voel me lichamelijk wel erg aangetrokken tot andere dames. Meer nog dan tot de mannen die we in die clubs ontmoeten, met hen mis ik toch negen van de tien keer de chemie. Ik denk heel vaak: Je bent een aardige vent, maar ik kan mijn kunstje niet op jou.”

Via Tinder

“Bart had al een paar keer gezegd dat hij graag eens met een meisje thuis zou willen afspreken. Mij leek dat ook wel interessant, omdat dat toch een stuk intiemer is dan in zo’n club. Als je daar sex hebt, zijn er altijd wel andere mensen die staan te kijken of denken: Even proberen of ik mee mag doen. Dat wil ik dus echt niet. Als je het thuis doet, kun je bovendien echt de tijd nemen en beleef je het helemaal met zijn drieën. Ik had bedacht dat het leuk zou zijn om Bart te verrassen met een trio. Dat heb ik vorig jaar geregeld in het valentijnsweekend, bij ons thuis. Via Tinder heb ik contact gelegd met een aantal meisjes en bij één van hen, Tess van 25 jaar, had ik meteen een heel goed gevoel. Ze vertelde dat ze bi is en dat haar relatie net was uitgegaan, omdat haar vriend niet zo ruimdenkend was. Ze zat nu een beetje in haar experimentele fase en het leek haar wel spannend om een keer met ons af te spreken.”

Date

“Na flink wat berichten over en weer plande ik met haar een date, in een café in de stad. Ik wilde haar per se eerst op neutraal terrein ontmoeten, want je weet natuurlijk nooit zeker wie er achter die berichten zit. Los daarvan kan iemand heel leuk lijken op de app, maar stel dat je in het echt nul klik blijkt te hebben? Dan zit je dus met iemand in je huis die je er met goed fatsoen uit moet zien te werken, zonder dat er iets gebeurt. Dat maakt het toch wat ongemakkelijker dan dat je gewoon in de kroeg zegt: ‘Nou, ik heb me bedacht, het was gezellig. Ik reken even je drankje af, doei!’ Gelukkig klikte het met Tess meteen heel goed. We hebben twee uur zitten kletsen en wijntjes gedronken. Op dat moment gebeurde er nog niets tussen ons; dat zou ik niet eerlijk tegen over Bart hebben gevonden. We hebben de afspraak dat als we iets doen, we het altijd samen doen. Tess had ook een goed gevoel bij mij, dus we maakten een afspraak voor twee weken later. Best gek eigenlijk, zat ik daar een sexdate te plannen met een wildvreemd meisje in de kroeg.”

Sexy lingerie

“Op de avond dat we hadden afgesproken, zou Bart rond half acht van zijn werk thuiskomen. Ik had het hele huis verbouwd: matrassen in de woonkamer gelegd, het haardvuur aangestoken en kaarsjes, speeltjes, massageolie en fingerfood, zónder knoflook, klaargezet. Ik wilde dit niet in onze eigen slaapkamer doen, want die is van ons. Daar wil ik geen vreemde bij hebben. Tess had ik al om zes uur van het station gehaald. Ik was vooraf bang dat het een beetje ongemakkelijk zou zijn, maar we hebben aan één stuk door gepraat en gelachen. Dit is ook een van de redenen dat ik liever met een meisje alleen afspreek dan met een stel. Ik hou ervan als ik ook nog een beetje een gesprek met iemand kan voeren. Mannen zijn toch wat simpeler en vooral op sex gericht, die denken vaak: Praten kan ik thuis ook wel. Tess en ik zijn in de woonkamer alvast aan de prosecco begonnen en hebben ons omgekleed in sexy lingerie. Toen kwam Bart thuis…”

Het hele verhaal lees je in de nieuwe Grazia, of HIER voor €0,49 via Blendle.

Laatste nieuws

Zie ook