Waarom iedereen het over de auto heeft van de Oranjes

De Oranjes zijn momenteel op staatsbezoek in Duitsland. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezochten onder ander...

Lees ook

De Oranjes zijn momenteel op staatsbezoek in Duitsland. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bezochten onder anderen de grootste energiebeurs van Europa in Leipzig, ook waren ze een dagje te vinden in Grünau en als laatste stond de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt op de planning.

Achterbank

De ogen waren echter niet (alleen) gericht op de prachtige zeegroene, zijden japon met klokmouwen van modehuis Natan waar Máxima in gehuld was. De leukste foto van de dag is er een waar de Oranjes helemaal niet opstaan. Deze blik op hun achterbank geeft een leuk inkijkje in wat ze daar onderweg doen. We zien water met bubbels, schermen, wat papieren en aan Máxima’s kant een keur aan lappen, wraps en zo te zien een plastic tasje met appels. Eerder tijdens het bezoek wisselde ze op een dag al eens tussen pumps en warme laarzen, de koningin is duidelijk een praktische prepper als ze op pad gaat, zo schrijft Beau Monde. Benieuwd naar de foto’s? Je ziet ze HIER.

Bron: Beau Monde, Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook