Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Nichtje Britney Spears ontslagen uit het ziekenhuis

Het achtjarige nichtje van de zangeres raakte afgelopen zondag betrokken bij een ernstig ongeluk met een quad. Het meisje sloeg over de kop en belandde bewusteloos onder water. Maddie zou een paar minuten in het water hebben gelegen voor ze uiteindelijk gered werd en de dochter van Britney’s zusje Jamie Lynn werd dan ook per traumahelikopter naar een ziekenhuis in New Orleans gebracht. De familie Spears was flink geschrokken na het ongeluk, maar brachten gisterenavond het goede nieuws naar buiten dat Maddie is ontslagen uit het ziekenhuis. “We zijn zo dankbaar dat Maddie vandaag naar huis mocht, het is echt een wonder. Onze gebeden zijn verhoord en beantwoord!”, schrijft Britney op Instagram.

Adam Levine en Behati Prinsloo showen dochtertje

Het Victoria’s Secret-model beviel afgelopen september van hun prachtige dochter Dusty Rose. Het bekende koppel postte direct een foto van de kleine meid op Instagram, maar haar gezichtje hielden ze tot nu toe goed verborgen. De Maroon 5-zanger kreeg gisteren een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame en daar konden Behati en de kleine Dusty Rose natuurlijk niet bij ontbreken. Net als Ryan Reynolds en Blake Lively lieten de twee hun kleine spruit voor het eerst echt goed aan het publiek zien tijdens dit bijzondere moment. Het dochtertje van Adam en Behati lijkt het allemaal wel prima te vinden en geeft dan ook geen kik. Het meisje ziet er dan ook super cute uit met haar schattig muts en pakje en het is dan ook te hopen dat Dusty’s ouders haar nog veel vaker zullen showen.

‘Nicole en Sofia Richie ruziën door Paris Hilton’

De relatie tussen de zusjes staat al even onder spanning, aangezien Sofia in haar new best friend iemand heeft gevonden die ze beschouwd als één van haar zussen. Nicole en Sofia zouden elkaar dan ook niet meer hebben gesproken sinds Paris de 18-jarige Sofia mee op sleeptouw neemt. Ook zou het ex-liefje van Justin Bieber niet meer naar events gaan waar haar zus ook voor is uitgenodigd. De familie Richie maakt zich grote zorgen om de tiener, aangezien Nicole precies weet hoe het leven met Paris kan zijn. De twee waren ooit beste vriendinnen en hadden zelfs hun eigen realityshow met The Simple Life. De familie zou dan ook niet blij zijn met de negatieve invloed van de hotelerfgename en hoopt dan ook dat ze snel hun ‘onschuldige’ dochter en zusje terugkrijgen.

Bron: AD, Hollywood Life Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook