De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate '‘em or you love ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘‘em or you love ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian waagt zich aan een feestelijke salade

Dat de realityster altijd op haar lijn let en dus eigenlijk nooit een ongezonde maaltijd naar binnen propt, is algemeen bekend. Toch gaat La Kardashian nu toch wel heel erg ver. Speciaal voor Carine Roitfeld, creative director bij de Franse Harper’s Bazaar, wilde Kim ter ere van haar één miljoen volgers een leuke video voor haar maken. Het liefst had ze een mooie taart voor de Française, maar helaas had ze de ingrediënten daarvoor niet in huis. De realityster besloot om een celebration salad te maken, maar op wat slablaadjes, plakken tomaat, een hele komkommer en een overdosis aan dressing zag het er nou niet bepaald feestelijk uit. Gelukkig kwamen er ook nog wat slablaadjes naar beneden die de boel nog een beetje opfleurde – want ja, als je ook al geen ballonnen in huis hebt – en leek het er heel even dat Kim de hoofdrol speelde in de videoclip van A Milli van Lil Wayne. Doe ons toch maar een lekkere slagroomtaart!

Khloé Kardashian en Tristan Simpson hebben kinderwens

De realityster heet dan na al die jaren eindelijk weer Kardashian in plaats van Odom, het zou zomaar kunnen dat dit binnen niet al te lange tijd zal veranderen in Thompson. Hoewel Khloé voor haar nichtjes en neefjes de perfect auntie is, schijnt ze ook al jaren te dromen van een eigen kindje. Met haar lover Tristan, met wie ze alweer ruim vijf maanden aan het daten is, zou ze hier al vaak over hebben gehad. Hoewel ze op dit moment niet actief probeert zwanger te worden, zouden de twee tortelduifjes hier niet al te lang mee willen wachten. “Als zeer klaar voor zijn, zal het zeker geen ‘ongelukje’ zijn. Khloé wil dolgraag een baby”, vertelt een bron aan HollywoodLife. Toch zal dit hoogstwaarschijnlijk nog wel even duren, aangezien Tristan recentelijk voor het eerst vader werd van zoontje Prince die hij samen kreeg met zijn ex-vriendin Jordan Craig.

‘Blac Chyna heeft meerdere cosmetische ingrepen ondergaan’

Voor Blac Chyna een gezin startte met Rob Kardashian en zich in de wereld van de Kardashians begaf, werkte de realityster als danseres in een stripclub. Volgens haar fans zou Chyna er tegenwoordig heel anders uitzien dan in die periode, maar dat zou niets te maken hebben met haar kleding. Volgens hen heeft de moeder van King en Dream meerdere cosmetische ingrepen laten doen. Ook meerdere plastisch chirurgen zijn van mening dat Chyna meerdere dingen aan zichzelf heeft laten doen. Uiteraard zetten zij grote vraagtekens bij het achterwerk van Chyna en zijn ze van mening dat ze wat fillers in haar gezicht heef laten spuiten. Bekijk de foto’s *HIER*.

Bron: Hollywood Life, InTouch Weekly Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook