Fans uiten felle kritiek op makeup-artist Selena Gomez

Door haar nieuwe liefdesleven met The Weeknd wordt alles wat Selena Gomez doet enorm onder de loep genomen. De zangeres...

Lees ook

Door haar nieuwe liefdesleven met The Weeknd wordt alles wat Selena Gomez doet enorm onder de loep genomen. De zangeres ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Uiteraard is Selena een natural beauty, maar ook het werk van haar vaste makeup artist Hung Vanggo laat haar elke keer weer stralen. Toch krijgt de zangers niet alleen lovende reacties.

Photoshop

Niet alleen Selena trakteert haar volgers vaak op selfies, ook Hung deelt maar al te graag een foto van de brunette op zijn eigen Instagrampagina. Hoewel je aan zijn expertise qua make-up absoluut niet hoeft te twijfelen, moet hij volgens Selena’s fans nog wel wat aan zijn photoshop skills doen. Eerder kreeg de make-up expert al aardig wat kritiek door een grote fout bij één van de foto’s van Selena, maar ook nu lijkt het weer raak te zijn.

Reacties

De fans van Selena vinden dat Hung steeds meer foto’s plaatst van de Hands To Myself-zangeres, waarop er volgens hen teveel photoshop gebruikt is. “Selena is echt prachtig, maar deze foto vind ik niks. Ben ik de enige?”, “I love you, maar dit kan niet anders dan dat er photoshop is gebruikt” en “Waarom ziet ze er zo anders uit” zijn slechts een greep uit de vele reacties die Hung onder de foto kreeg.

Het ziet ernaar uit dat alle foto’s van Selena eerst nog even door de wasstraat bij Hung moeten, voordat ze überhaupt op social media gepost mogen worden. En hoewel iedereen natuurlijk niet vies is van een filtertje hier en daar, kan je ook overdrijven…

Lees ook: Zien: Deze bizarre foto van Selena Gomez en The Weeknd gaat viral

Bron: Girlfriend Magazine Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook