Onderzoek: Zo kan je haarkleur je seksleven beïnvloeden

Je zou misschien denken dat je haarkleur en je seksleven totaal niks met elkaar te maken hebben, maar niets blijkt minde...

Lees ook

Je zou misschien denken dat je haarkleur en je seksleven totaal niks met elkaar te maken hebben, maar niets blijkt minder waar. De vraag ‘Do blondes really do have more fun?’ is er natuurlijk niet voor niets…

Millenials

SKYN Condoms maakte begin dit jaar de resultaten van hun onderzoek bekend, waarin ze Millennials vragen over hun seksleven hebben gesteld. Uiteraard gaf het rapport een goed beeld van de voorkeuren en gewoontes van de doelgroep, maar kwamen er ook wat verrassende antwoorden omtrent de haarkleur van je bedpartner en welke invloed dit op je seksleven heeft.

Seksleven

In totaal werden er meer dan 3.000 mannen en vrouwen tussen de leeftijden 18 en 34 ondervraagd, die allemaal aangaven seksueel actief te zijn. Hoewel het onderzoek vooral gericht was op hoe de technologie de manier van daten en dus ook het seksleven – denk maar aan sexting – veranderd heeft, deed het ook wat opmerkelijke ontdekkingen over welke invloed iemands haarkleur heeft op je seksleven.

Mocht je op dit moment jezelf een roze kapsel hebben aangemeten of gedacht hebben dat paars jou veel beter staat dan je huidige haarkleur, dan gelden de volgende resultaten niet voor jou. Je moet dus echt kijken naar je eigen natuurlijke haarkleur.

1. Roodharigen

Ze zeggen altijd dat roodharige een beest in bed zijn, maar uit het onderzoek kwam deze groep verrassend genoeg onderaan te staan. 68 procent van de ondervraagden bleek minimaal één keer per week seks te hebben.

2. Brunettes

Uit het onderzoek bleek dat 73 procent van de brunettes minstens één keer per week seks hebben. Ook gaven de vrouwen aan dat zij het liefst het bed delen met een man met bruin haar.

3. Zwart haar

Met 75 procent hebben de mannen en vrouwen met zwart haar net iets meer seks dan de brunettes.

4. Blondines

Het blijkt, blondes do have more fun.. Hoewel vrouwen hun voorkeur geven aan een man met bruin haar, lijken mannen juist meer geïnteresseerd te zijn in vrouwen met een blonde haarkleur. Maar liefst 79 procent van de ondervraagden blijkt minimaal één keer per week seks te hebben, waardoor de blondines met stipt op nummer één staan.

Lees ook: Onthuld: Je lengte heeft dus invloed op je seksleven

Bron: Bustle Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook