Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. The Voice Kids-winnares Fabiënne Bergmans openhartig over heftige periode

Volgende week is het alweer de finale van het zevende seizoen van The Voice of Holland. Onder andere Isabel Provoost en Vinchenzo Tahapary zullen hierin te zien zijn. Zij deden ooit al eerder mee met The Voice Kids, het programma waar Fabiënne Bergmans er in het eerste seizoen met de winst vandoor ging. Toch belandde de zangeres niet veel later in de wereld van drank en drugs en ging het al snel bergafwaarts.

2. Betekent dit het afscheid van Romee Strijd bij Victoria’s Secret?

Na het afscheid van Doutzen Kroes bij Victoria’s Secret hoefde we gelukkig niet lang te treuren, want al snel werd bekend dat Romee Strijd als één van de nieuwe Angels was gekozen. Het 21-jarige topmodel lijkt zich helemaal te vinden in haar nieuwe rol, maar zou Romee haar vleugels nu al aan de wilgen hebben gehangen?

3. Vrouw spot geest mét baby op zelfgemaakte foto’s

Het internet staat vol met foto’s waarop iets opmerkelijks gebeurd en hoewel er vaak wordt getwijfeld of er photoshop in het spel is, gingen ook deze ‘enge’ foto’s enorm viral.

Laatste nieuws

Zie ook