Trijntje Oosterhuis neemt dochter Maël mee naar concert

Gisterenavond vond het eerste concert van 2017 van de Ladies of Soul in de Ziggo Dome plaats. Trijntje Oosterhuis, Glenn...

Lees ook

Gisterenavond vond het eerste concert van 2017 van de Ladies of Soul in de Ziggo Dome plaats. Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer trakteerden het publiek op een onvergetelijke avond en dit weekend doen ze dat nog even dunnetjes over. Maar de vijf dames zijn niet de enige die de show stelen.

Lady of Soul

Trijntje had de kleine Maël ook meegenomen. Het kleine meisje is inmiddels alweer één jaar oud en gaat net als vorig jaar gewoon mee met mama en haar vriendinnen. Op Facebook schrijft Trijntje: “Vijf Ladies in mooi rood. Wij hebben kleine Maël ook een rood jurkje aan getrokken. De Mini Lady Of Soul heeft gisteren de hele avond haar oogjes uit gekeken. Al haar tantes zongen en speelden de sterren van de hemel! Bizar, vorig jaar was ze net een maandje oud. Wat vliegt de tijd!”. Maël heeft het dus duidelijk naar haar zin gehad. Enne, met zoveel muzikaliteit om haar heen is er een grote kans dat Maël straks ook op het podium in de Ziggo Dome te vinden is.

Lees ook: Glennis Grace is weer single

Bron: Weekend Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook