Vrouw betrapt vriend op vreemdgaan door Instagram-post

Jordan von Smith dacht dat zijn geheim veilig was, maar zoals ze altijd zeggen: de waarheid komt uiteindelijk toch boven...

Lees ook

Jordan von Smith dacht dat zijn geheim veilig was, maar zoals ze altijd zeggen: de waarheid komt uiteindelijk toch boven water. Hij nam ‘zijn vriendin’ namelijk mee naar de Burger King en deelde een klacht via Instagram. Helaas was hij even vergeten dat zijn échte vriendin dat berichtje ook kon lezen…

‘Mijn meisje’

“Mijn meisje heeft gisteren letterlijk 20 minuten moeten wachten op haar bestelling aan jullie drive-in. Gelukkig waren jullie burgers het waard”, schreef Jordan bij een foto op Instagram. Natuurlijk duurde het niet lang voor het drama begon en zijn echte meisje, Shanlee Rose, de update van haar vriend zag.

Smoesjes

“Euhm, excuseer mij Jordan? Ik herinner me niet dat wij gisterenavond of ooit naar Burger King zijn geweest. Waar heb je het over?”, reageerde het meisje op de post van haar vriend. De jongen probeert het nog goed te praten door er een meisje genaamd Cassandra bij te betrekken, maar zij wil er absoluut niets van weten. “Alstublieft, betrek mij er niet bij.” Ai!

Viral

De berichten werden verzameld op Imgur en gingen natuurlijk binnen de kortste keren viral. Bekijk alle reacties hieronder:

Lees ook: Vrouw steekt zaakje van vreemdgaande vriend in brand en filmt alles

Bron: TheLadBible, Beeld: Imgur

Laatste nieuws

Zie ook