Vader van ‘Cash Me Outside’-meisje doet boekje open over haar jeugd

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: het interview met Danielle Bregoli bij Dr. Phil. Van ruzie met haar moeder tot ui...

Lees ook

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan: het interview met Danielle Bregoli bij Dr. Phil. Van ruzie met haar moeder tot uithalen naar de tv-psycholoog en het publiek… Het 13-jarige ‘Cash Me Outside‘-meisje schopte zo’n scène tijdens de show dat ze binnen de kortste keren viral ging. Toch hield het niet op na die ene aflevering…

Gevochten

De nieuwtjes rond Danielle blijven binnenstromen. Zo waren zij en haar moeder Barbara afgelopen week nog in het nieuws nadat ze zich hadden misdragen in het vliegtuig. Moeder en dochter kregen ruzie met een medepassagier, wat uiteindelijk uitliep op een vechtpartij tussen de drie… Kort daarna deelde Danielle haar verhaal in een videobericht, waarin ze uitlegt dat ze opkwam voor haar moeder en de vrouw daardoor een klap gaf.

Reactie van vader

Toch kwam er gisteren ook een heel ander nieuwtje binnen. Dit keer geen ruzies of gevechten (nou ja, niet op dat moment in ieder geval), maar een reactie van niemand minder dan de vader van het 13-jarige meisje. Door de uitspraken van Danielle en haar moeder tijdens het interview met Dr. Phil leek het erop dat de man, genaamd Ira Peskowitz, niet meer in the picture is als het gaat om het zijn dochter. Toch vertelt hij nu openhartig over de relatie tussen de twee en wat er tussen hem en zijn ex-vrouw Barbara is gebeurd.

Voogdij

Danielle’s vader wilde een ding heel duidelijk maken: “Ik heb mijn dochter niet in de steek gelaten!” Volgens Ira was de voogdij over Danielle al geregeld toen ze nog een baby was. Hij mocht haar wel bezoeken, maar dit werd erg lastig toen moeder en dochter naar New York verhuisden. Ondanks alles bleef hij alimentatie betalen en betaalt hij dit ook nu nog altijd.

Ruzie

Toch gingen Ira en Barbara niet zonder ruzie uit elkaar. Zo stuurde Barbara destijds een keiharde brief naar de vrouw van Ira. Daarin schreef ze onder andere: “Ik hoop dat je een fijn weekend hebt gehad met mijn vriend terwijl ik zorgde voor onze dochter van vier maanden oud. Je mag hem hebben. Zodra ik klaar met hem ben, zal hij helemaal niets meer hebben, bitch.” Ook beschuldigden de twee elkaar allebei van mishandeling.

Betere band

Door de ruzies zag Ira Danielle steeds minder en minder. Daarom zou zijn dochter nu het gevoel hebben dat hij haar in de steek heeft gelaten. Nu wil hij dolgraag een betere band met het meisje. “Danielle voelt zich afgewezen door mij. Dat arme meisje. Ik heb haar niet in de steek gelaten. Ik verliet haar moeder. Ik hoop dat ze mij op een dag een knuffel kan geven en kan zeggen: ik hou van je papa”, legt de man uit in een interview. Ook is hij ervan overtuigd dat de tiener professionele hulp nodig heeft.

Lees ook: Bizar: Meisje zat jaren opgesloten in kast en vertelt nu haar verhaal

Bron: HollywoodLife, Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook