Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mee...

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. De waarheid over rijstwafels
Zijn rijstwafels écht zo gezond als we denken? Volgens het Voedingscentrum past de gepofte rijstsnack in een gezond eetpatroon, maar wordt geadviseerd niet iedere dag een rijstwafel te eten. Dit komt omdat er relatief veel arseen, ofwel arsenicum in rijstproducten kan zitten, wat schadelijke gevolgen kan hebben voor de gezondheid.

2. Dit is de echte dochter van Ludo en Janine
Erik de vogel en Caroline de Bruijn, oftewel Ludo en Janine, zijn al jaren een stel. Eerst in de soap, daarna sloeg de vonk over en zijn ze ouders van dochter Solane. En wat is ze enorm knap!

3. Prinses Amalia gespot in kledingstuk van koningin Máxima
Prinses Amalia heeft als 13-jarig meisje ongetwijfeld genoeg om zich druk over te maken, maar kledingstress is daar niet een van. Met een moeder die een heel paleis kan vullen met kleding, valt er genoeg te lenen. En daar maakt ze nu ook gretig gebruik van.

4. Anna Nooshin lanceert swimwear collectie voor Hunkemöller
She did it again! Eerder ontwierp Anna Nooshin al een lingeriecollectie met Hunkemöller, nu heeft de blogger, vlogger en presentatrice ook haar eigen swimwear collectie gelanceerd.

5. Man doodt zijn vriendin per ongeluk met komkommer
Om als koppel niet in een sleur te raken, is het belangrijk om het spannend te houden. Dus óók in de slaapkamer. Met deze gedachte én een komkommer(!) dook een koppel uit Duitsland het bed in. Helaas kende hun vrijpartij geen goede afloop. De 46-jarige Oliver Dietmann kan namelijk vijf jaar de bak in draaien, omdat hij zijn lief, Rica Varna, vermoord heeft met een komkommer. Wait, what?!

Laatste nieuws

Zie ook