Hollywood breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Mischa Barton rijdt met bestelwagen in flat
Actrice Mischa Barton is dit weekend tijdens het verhuizen met een gehuurde bestelwagen gecrasht tegen een appartementencomplex in Hollywood. De Britse actrice had al haar spullen in de vrachtwagen gestopt en reed naar haar nieuwe adres onderaan de Sunset Strip, maar ze had overduidelijk geen rekening gehouden met de hoogte van het voertuig waardoor ze de wagen klem reed onder een grote carport. Zowel de bovenkant van de huurbus als de carport raakte daarbij fiks beschadigd. De actrice was flink van streek na het ongeluk. ”Oh my god, alles wat ik bezit zit in de wagen”, zegt ze geschrokken op de video van het incident.

Het zit de Brits-Amerikaanse actrice de afgelopen tijd niet mee. In januari werd ze gedrogeerd op haar eigen verjaardagsfeestje en werd ze in verwarde toestand naar een ziekenhuis afgevoerd. Volgens TMZ was Mischa gedwongen te verhuizen omdat buren bijna maandelijks de politie belden wegens haar storende gedrag.

Adele de grote winnaar bij de Grammy’s
Adele kwam gisteravond in Los Angeles als grote winnaar uit de bus tijdens de Grammy Awards. Ze won vijf prijzen voor haar nummer Hello en het album 25, waaronder de awards in de belangrijkste categorieën, die voor best geschreven lied, best gezongen lied en voor beste plaat.

De Britse zangeres had in haar dankwoorden volop aandacht voor collega Beyoncé, die dit jaar negen keer genomineerd was en twee awards won. “Mijn droom en mijn idool is Queen Bey, ik aanbid je”, aldus Adele na haar winst voor lied van het jaar. Toen ze daarna ook nog de award won voor beste album, richtte ze zich opnieuw tot haar collega-zangeres. “Ik kan deze award eigenlijk niet accepteren. Jouw Lemonade is van monumentale proporties. Het is zo doordacht en zo prachtig”, aldus de singer-songwriter tegen een tot tranen geroerde Beyoncé.

Boerin Bertie is weer verliefd
Boerin Bertie heeft opnieuw liefdesgeluk gevonden, zo valt te lezen op de website van Boer Zoekt Vrouw. De nieuwe vlam is geen onbekende, het is namelijk briefschrijfster Rosita waar Bertie in het programma al eens een speeddate mee had. Bertie en Rosita hadden drie jaar geleden in BZV een speeddate waar meteen de vonken vanaf sprongen en Rosita ging mee op dagdate. Tijdens de dagdate heeft Rosita opgebiecht aan Bertie dat ze kort daarvoor een andere vrouw had leren kennen waar ze mee verder wilde, maar die relatie is sinds kort uit.

“Tijdens de opnamen was ik al erg onder de indruk van Rosita. Dat heeft iedereen kunnen zien. Ik was ook behoorlijk van slag toen ze aangaf niet meer door te willen. Daarna heb ik twee mooie jaren met Esther gehad. Dat Rosita nu opnieuw in mijn leven is, en er hopelijk nooit meer uitgaat, is een van de mooiste dingen die me is overkomen”, aldus Bertie. Ook Rosita is helemaal in de wolken. “Het was destijds ontzettend moeilijk voor me om Bertie te vertellen dat ik wegging. Maar ik vond dat ik dat moest doen, anders was het niet fair. Ik heb een kleine twee jaar een relatie met die andere vrouw gehad. De afgelopen jaren hadden Bertie en ik sporadisch contact en na de breuk met Esther hebben we elkaar opgezocht en de vlam sloeg meteen in de pan. Ze is de vrouw van mijn dromen.”

Bekijk HIER een foto van het kersverse koppel.

Bron: RTL, Beeld: Twitter, TMZ, ANP

Laatste nieuws

Zie ook