De waarheid achter de gebroken Grammy van Adele

Het was een veelbesproken moment van de Grammy's: Adele die haar award in tweeën brak om met Beyoncé te delen. Shock, ho...

Lees ook

Het was een veelbesproken moment van de Grammy’s: Adele die haar award in tweeën brak om met Beyoncé te delen. Shock, horror: dat is naar verluidt helemaal niet wat er gebeurde!

Mean Girls-moment

Het leek een waar Mean Girls-moment toen Adele, die maar liefst vijf awards in ontvangst mocht nemen, haar Grammy voor Beste Album doormidden brak. Zij vond namelijk dat Beyoncé’s Lemonade de echte winnaar was. “Het Lemonade-album, Beyoncé, was zo monumentaal, zo goed uitgedacht. Zo mooi en intiem. We hebben een andere kant van je gezien die je ons niet altijd laat zien, dat waarderen we”, sprak ze emotioneel.

“Hoe je mij en mijn vrienden laat voelen, hoe je mijn zwarte vrienden laat voelen, het geeft kracht. Jij zorgt ervoor dat ze voor zichzelf opkomen. Ik hou van je, ik heb altijd van je gehouden en ik zal altijd van je houden. Ik kan deze prijs niet accepteren.” Vervolgens trok ze hem zo uit elkaar en leek er zelf ook van te schrikken.

De waarheid

Het lijkt er volgens Jezebel echter op dat er iets heel anders gebeurde. Volgens de site brak Adele haar award niet in tweeën om vervolgens de andere helft aan Queen Bey te geven, zoals op internet de ronde doet, maar was het één groot misverstand. De zangeres brak de award per ongeluk en vroeg later om een nieuwe, zoals in onderstaande video te zien is.

Ach, het idee was leuk en haar toespraak voor Beyoncé maakt veel goed.

Een foto die is geplaatst door CNN (@cnn) op

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook