Ouders krijgen bijzondere verrassing bij geboorte van Valentijnsbaby

Het dochtertje van Jade Sparham en Liam Scaife werd vorig jaar verwekt op Valentijnsdag. Bij de geboorte kregen de ouder...

Lees ook

Het dochtertje van Jade Sparham en Liam Scaife werd vorig jaar verwekt op Valentijnsdag. Bij de geboorte kregen de ouders echter wel een heel bijzondere verrassing. Als dit geen echte Valentijnsbaby is, weten wij het ook niet meer!

Hartje

Vlak na de geboorte van het meisje ontdekten de ouders een hele bijzondere vlek op haar voorhoofd, in de vorm van een hartje. “Ik kon het niet geloven toen ik een hartje op haar hoofd zag”, vertelde de trotse moeder. In eerste instantie maakten Jade en Liam zich er een beetje zorgen over, maar de artsen lieten weten dat het door de druk was gekomen en de plek binnen enkele uren weg zou trekken.

Dat bleek niet zo te zijn. Binnen enkele dagen vormde zich een roze-kleurige moedervlek. “Eerst vreesden we dat ze later gepest zou worden of dat ze moeite zou hebben met het vinden van een vriendje. Maar nu realiseren we ons dat dit haar uniek maakt. Als Liam en ik nu ruzie hebben of het niet eens zijn, hoeven we alleen naar Poppy te kijken en dan weten we weer hoeveel we van elkaar houden.”

Lees ook: Man ontdekt op bijzondere wijze dat zijn vrouw zwanger is

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook