Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Art Rooijakkers gewond

“Ok, het is geen haaienbeet zoals bij Freek Vonk, maar de artsen vonden mijn hoofdwond (gevolg van een stom ongelukje) dit voorjaar op de ER in het ziekenhuis van Pendleton ernstig genoeg om voor te stellen mijn hoofd gedeeltelijk kaal te scheren (ivm hechtingen)”, aldus Art op Instagram bij de foto van zijn wond. “ Hij vervolgt: “Best lastig, midden in de opnames. Uiteindelijk – na mijn hartslag, bloeddruk, temperatuur en nog veel meer gemeten te hebben – lieten de doktoren me na anderhalf uur gaan. Met een gelijmde hoofdwond, knallende koppijn én al mijn ongeschoren haar.”

Het is niet de eerste keer dat Art Rooijakkers gewond raakt tijdens de opnames van het populaire spelprogramma, vorig jaar liep hij al een heftige insectenbeet op.

Angstige periode voor Valerio Zeno
Valerio Zeno heeft “een probleem”. Hij is in het Amerikaanse Houston waar momenteel een tornado raast. De presentator laat weten op Twitter: “Ik ben in Houston en inderdaad, we hebben een probleem…” Op het plaatje dat Valerio op Twitter plaatst, staat dat hij zo snel mogelijk opzoek moet naar een schuilplaats vanwege de tornado.

Linda de Mol openhartig over verdrietige periode
Linda de Mol heeft het een stuk zwaarder met het verwerken van het overlijden van moeder Hannie, die twee maanden geleden overleed op 82-jarige leeftijd, dan ze gedacht had. Vooral het moment waarop ze haar ouderlijk huis moet leegruimen , komt hard binnen bij de presentatrice.

Bron: Shownieuws , Beeld: Instagram, KIJK, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook