Vrouw houdt via Snapchat ‘dramatische’ Valentijnsdag bij

Waar sommigen Valentijnsdag het liefs uit de weg gaan, zijn er ook veel vrouwen die gisteren een onvergetelijke dag hebb...

Lees ook

Waar sommigen Valentijnsdag het liefs uit de weg gaan, zijn er ook veel vrouwen die gisteren een onvergetelijke dag hebben beleefd. Dat je daarvoor niet per se een date hoeft te hebben, bewijst een vrouw uit Canada maar weer. Zij beleefde Valentijnsdag op een wel heel bijzondere manier.

Valentijn

Je hoeft op Valentijnsdag dus niet per se op een romantische date te gaan of met je geliefde de dag door te brengen, ook alle single ladies onder ons kunnen een leuke dag beleven. De Canadese legde elk ‘speciaal’ moment vast op deze dag van de liefde via Snapchat. Van een romantisch ontbijt op bed tot een heerlijke maaltijd die door haar Valentijn werd klaargemaakt. Eén detail: haar Valentijn was niet een echt persoon, maar zelf door haar verzonnen.

Uiteindelijk kwam haar zelfverzonnen Valentijn om het leven, doordat hij werd overreden door een auto. Gelukkig had ze wel een hele dag van hem kunnen genieten… Bekijk *HIER* haar hilarische Snapchat-verhalen.

Lees ook: Real life: ‘Ik gaf mijn vriend een meisje voor Valentijn’

Bron: Bustle Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook