#TBT met Anouk

Het is weer #throwbackthursday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Dez...

Lees ook

Het is weer #throwbackthursday. Niets is namelijk zo leuk als kiekjes uit de oude doos bekijken van de sterren. Deze keer een foto van niemand minder dan zangeres Anouk.

Carrière

Ze werd het afgelopen jaar moeder van alweer haar zesde kind en daarmee zit Anouk weer volop in de luiers en de slapeloze nachten. Toch heeft de zangeres het er allemaal voor over, want dat haar kids op nummer één staan laat ze vaak genoeg weten. Maar ondanks het drukke leven met haar gezin, laat de rock chick ook op het gebied van muziek zien dat ze nog steeds één van de beste zangeressen van Nederland is. Het is alweer 21 jaar geleden dat Anouk begon met haar inmiddels indrukwekkende carrière en ze heeft dan ook al aardig wat prijzen op haar naam staan. Zo kreeg ze afgelopen maandag nog de Oeuvre Edison uitgereikt door de jury van de Edison Pop. “Al twintig jaar staat Anouk aan de top. Rauw, eigenzinnig en ze maakte zelfs het Eurovisie Songfestival cool”, waren de woorden van de jury.

Schattig

De rockzangeres is inmiddels 41 jaar, een hele hoop prijzen rijker én krijgt na al die jaren nog steeds een hele Ziggo Dome vol. Toch is ook Anouk ooit een klein schattig meisje geweest. Benieuwd hoe ze er toen uitzag? Bekijk dan de foto hieronder. What a cutie!

Lees ook: Anouk ziet buitenwereld niet meer door roem

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook