Hollywood breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Aangifte tegen Justin Bieber gedaan

Justin Bieber kreeg in juni 2016 tijdens een basketbalwedstrijd ruzie met een andere man, Rodney Cannon. Er verschenen toen beelden online waarop te zien is hoe Cannon een tik uitdeelt aan Bieber. Cannon beweert dat de zanger hem aanviel na een uit de hand gelopen grap en doet nu, acht maanden later, aangifte. De politie in Cleveland onderzoekt het incident.

Fotoshoot Kate Upton maakt tongen los

Curvy model Kate Upton schittert voor de derde keer op het badpaknummer van Sports Illustrated. Er zijn drie verschillende covers gemaakt, die gisteren werden onthuld. De mini bikini’s en ultra kleine badpakken die ze draagt maken een hoop tongen los op social media. “Geweldig dat Kate Upton op de drie foto’s bij elkaar opgeteld hooguit een half badpak draagt”, luidt één van de reacties.

Topmodel Karlie Kloss biedt excuses aan

Karlie Kloss sierde in maart als Geisha de cover van een tijdschrift, opgemaakt en aangekleed als een Aziatische vrouw. Ze kwam flink onder vuur te liggen en biedt daarom nu haar excuses aan. “Ik spijt me dat ik heb meegedaan aan een fotoshoot die cultureel ongevoelig was”, laat ze weten.

Laatste nieuws

Zie ook