Grazia’s weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-dos voor het weekend. Van fes...

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-dos voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 18 en 19 februari 2017.

Hunkemöller flagshipstore Amsterdam

De nieuwste flagshipstore in de Kalverstraat heeft een oppervlak van 430m2 en bestaat uit 3 verdiepingen met in totaal 13 paskamers, waarvan 1 experience paskamer. Oh en niet te vergeten: de speciaal ontworpen social wall met geïntegreerde camera waardoor het vastleggen van momenten tijdens het winkelen wordt aangemoedigd. Kortom: zeker een bezoekje waard!

Waar: Kalverstraat 110 te Amsterdam
Wanneer: Dagelijks open

Street Art Bar & Bikkesement De Bajes

Na Hong Kong en New York opent vanaf 16 februari op het Amsterdamse Rembrandtplein het eerste echte Street Art restaurant de ‘gevangenisdeuren’. De imposante muren van dit ‘Bar en Bikkesement’ zijn beschilderd met het artwork van ’s werelds meest fameuze street art artiesten. Het all-day eten en drinken doet niet onder voor het visuele geweld en de nachtelijke uurtjes zijn gevuld met cocktails, speciaalbieren, bar bites en een wisselende DJ-programmering.

Waar: De Utrechtestraat 11 te Amsterdam
Wanneer: doordeweeks tot 1.00 uur geopend en in het weekend tot 3.00 uur ‘s nachts.

Harry Potter: The Exhibition

Harry Potter fans in Nederland krijgen eindelijk de kans om de vermaarde tovenaarswereld van Harry Potter binnen te stappen met Harry Potter: The Exhibition. Sinds de wereldpremiëre in Chicago, heeft de unieke tentoonstelling al meer dan 4 miljoen bezoekers verwelkomd in o.a. Boston, Toronto, Seattle, New York, Sydney, Singapore, Tokio, Parijs, Shanghai en Brussel. En nu ook in Nederland!

Waar: Cinemec in Utrecht
Wanneer: 11 februari t/m 30 juni 2017

Laatste nieuws