Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Naaktfoto’s Temptation Islands Alex uitgelekt
Verleider Alex uit Temptation Island is hét gespreksonderwerp. Iemand heeft naaktfoto’s van de spierbundel op Instagram geslingerd en daarbij geschreven dat hij op mannen valt. Toen Alex daar lucht van kreeg, schakelde hij een advocaat in. “Die heeft ervoor gezorgd dat dat valse profiel is verwijderd. Ik kreeg ook excuses van de mensen van Instagram. Ik heb nu aangifte gedaan bij de politie. Het onderzoek is aan de gang. Ik kan niets meer doen dan wachten nu”, aldus Alex in het Belgische blad TV Familie. Alex geeft toe dat hij wel echt op de pikante plaatjes staat en dat die niet zijn gephotoshopt. “Die werden gemaakt toen ik een jaar of achttien was. Ik heb er geen idee van hoe en wíe die beelden op Instagram heeft gezet. Al heb ik het vermoeden dat ’t wel eens een ex-vriendinnetje van mij zou kunnen zijn…”

r>

Anouk Smulders stopt met Boulevard
RTL Boulevard heeft weer een deskundige minder. Het voormalige topmodel maakte donderdag bekend dat ze na bijna negen jaar afscheid neemt van het RTL 4-programma waarin ze geregeld aanschoof als lifestyledeskundige. “8,5 jaar met zoveel plezier Boulevard gedaan. Veel geleerd, veel lol gemaakt, mooie vrienden erbij gekregen. Maar soms weet je gewoon dat het tijd is om te gaan. Dank lieve collega’s voor al die leuke jaren!” RTL Boulevard is niet het enige programma waarmee Anouk stopt. Vorige week maakte ze bekend dat ze na vier jaar ook stopt met Holland’s Next Top Model.

Sylvie heeft een Marilyn momentje
Ter ere van throwback thursday post Sylvie Meis een kiekje uit de oude doos op Instagram. Eentje waarop ze prijkt als Marilyn Monroe. Prachtig!

Bron: SHownieuws, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook