Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwi...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Mariah Carey heeft wardrobe malfunction
Wie Mariah Carey zegt, denkt meteen aan loeistrakke, laag uitgesneden niemendalletjes. Donderdagvond maakte de 48-jarige zangeres geen uitzondering toen ze een basketbalwedstrijd bijwoonde met haar nieuwe lover Bryan Tanaka. Dat pakte echter niet zo goed uit, want een van haar borsten floepte bijna uit haar strappe bovenstukje. Oeps…Bekijk het beeld HIER.

Selena breekt wederom Instagramrecord
Selena Gomez heeft 110 miljoen volgers op Instagram. De Kill Em With Kindness-zangeres zet hiermee een nieuw record en bedankte haar volgers.

“Ik beloof dat ik jullie zal blijven koesteren en de waarheid zal spreken maar belangrijker, ieder van jullie heeft mijn leven veranderd. Ik ben jullie zeer dankbaar”, schreef Gomez. De 24-jarige zangeres is met haar 110 miljoen volgers de meest gevolgde persoon op Instagram, berekende Forbes.

Gomez wist de mijlpaal te bereiken een dag nadat haar nieuwe single It Ain’t Me uitkwam, die ze samen met de Noorse DJ Kygo maakte. Op de tweede plaats van de ranglijst met het aantal volgers op Instagram staat zangeres Taylor Swift, die 94,1 miljoen volgers heeft. En met 90,5 miljoen volgers is zangeres Ariana Grande derde.

Nicole Kidman was verloofd met Lenny Kravitz
Actrice Nicole Kidman heeft onthuld dat ze in het verleden verloofd was met Lenny Kravitz. Dat de twee in 2003 een relatie hadden was bekend, maar nu doet Nicole ook uit de doeken dat ze van plan waren in het huwelijksbootje te stappen. “Ik ken Zoë, want ik was verloofd met haar vader. Het zit in de familie”, zegt Nicole tegen The Edit. “Ik hou van Lenny, hij is een geweldige vent.”

Bron: RTL, TMZ

Laatste nieuws

Zie ook