Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Michael van der Plas zet tattoo voor zoontje

Michael heeft een nieuwe creatie op zijn lichaam laten vereeuwigen, voor zijn zoontje. “Het handje van Milano nieuw op Michael zijn arm. Echt mooi gedaan vind ik”, schrijft Barbie bij een foto op Instagram.

Waylon haalt uit naar ‘afzeikers’

Waylon is er klaar mee dat er zoveel commentaar is op de coaches van TVOH. “Wij nemen iedere keer een risico om mensen te entertainen en hun zorgen te laten vergeten. Daar word je op afgezeken. Dat vind ik verrot. Wees eens trots op wat je ziet. Je mag áltijd een mening hebben, maar wel vanuit intelligentie in plaats van achterlijk gewauwel. Begin eens met fatsoen”, zegt hij in De Telegraaf.

Roxeanna Hazes weet zeker dat Erik vader van haar kind wordt

Roxeanne is over the moon met haar nieuwe liefde en Top Notch-collega Erik Zwennes. Sterker nog, ze is zo gelukkig dat ze dolgraag kinderen met hem wil, schrijft Beau Monde. Het plan is om eerst van haar nieuwe album te gaan genieten, maar volgend jaar wil ze wel graag zwanger worden. “Ik heb mijn soulmate gevonden”, vertelt ze over hem. Mocht ze zwanger zijn, dan heeft Roxeanne een goed voornemen: ze wil het haar broertje André zelf vertellen, ongeacht of ze ruzie hebben of niet. “Ik vind dat niet meer dan normaal.”

Het favoriete restaurant van Yolanthe

Met het vermogen en de levensstijl van Wes en Yo zou je misschien denken dat je ze dagelijks vindt bij een sterrenrestaurant, maar niets is minder waar. Eerder biechtte Jennifer Cooke, de BFF van Yolanthe, op dat ze graag samen een ‘wokkie’ eten en Yolanthe bevestigt dat nu. “Met stip op 1: een wokkie. Ik ben helemaal niet zo van de sterrenrestaurants. Maar Wesley vindt dat juist geweldig, dus eens in de zoveel tijd doen we dat”, vertelt ze. “Als ik mag kiezen gaan we naar restaurant Bangkok in de Reguliersdwarsstraat, met houten tafels en stoeltjes.”

Laatste nieuws

Zie ook