Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. De The Voice-winnaars door de jaren heen

Gisterenavond was het dan eindelijk zover: de finale van het zevende seizoen van The Voice of Holland. Pleun Bierbooms ging er uiteindelijk met de winst vandoor en er staat haar hopelijk een geweldige carrière te wachten. Zes zangers en zangeressen gingen haar immers voor, dus Pleun weet in ieder geval wat haar te doen staat. Of misschien nog wel belangrijker, wat ze juist niet moet doen…

2. Dit is wat je volgens doktoren nooit moet eten

Hoe vaak krijg je tijdens je zoektocht naar een gezonde levensstijl quotes als “Je bent wat je eet” en “Elk pondje gaat door het mondje” van je omgeving te horen. Een healthy lifestyle is niet zo makkelijk als het lijkt, maar als je alles met mate eet kom je al heel ver. Toch is er één ding dat je volgens dokters te allen tijde moet vermijden.

3. Sylvie Meis heeft een dubbelganger

Dat Sylvie Meis er altijd uitziet om door een ringetje te halen, daar zal iedereen het vast en zeker over eens zijn. De pers en paparazzi hebben de blondine dan ook maar al te graag voor hun camera staan, maar gingen afgelopen donderdag toch even de mist in.

Laatste nieuws

Zie ook