Vader vindt per toeval vermist meisje tijdens zoektocht vermiste dochter

Bobby Harvey leefde al tijden in onrust. Zijn 16-jarige dochter Emileigh Shaw was al enige tijd vermist, maar haar...

Lees ook

Bobby Harvey leefde al tijden in onrust. Zijn 16-jarige dochter Emileigh Shaw was al enige tijd vermist, maar haar vader stopte niet met zoeken. Tot hij een bijzondere tip kreeg die alles veranderde.

Vermist

Tijdens een buurtonderzoek kreeg Bobby de tip dat er in Abbeville, South Carolina een vermist meisje gezien was. Hij twijfelde geen seconde en reed er naar toe. Eenmaal in Abbeville aangekomen, ging hij elk huis af in de hoop zijn dochter terug te vinden. Toen hij eenmaal bij de woning aankwam waar het vermiste meisje naar verluidt verbleef, bleek het niet zijn eigen dochter te zijn die hij daar aantrof.

Gevaar

De bezorgde vader vond de 15-jarige Savanna Lark, die ook al maandenlang vermist was. Hoewel hij blij is dat hij in ieder geval één meisje kon herenigen met haar ouders, is hij nog altijd doodongerust over zijn dochter Emileigh. “Ik kan het niet uitdrukken in woorden, het is een onbeschrijfelijke angst en verdriet als je dochter verdwenen is”, vertelt hij. “Ik weet niet eens of ze nog leeft. Ik wil gewoon weten of alles in orde is met haar. Er is geen twijfel over dat ze in gevaar verkeert”.

Dankbaar

Savanna’s moeder is uiteraard blij dat Bobby haar dochter bij haar terugbracht, maar hoopt dat hij ook snel zijn eigen dochter in zijn armen kan sluiten. “Ik kan me niet voorstellen hoe het moet voelen voor hem, omdat zijn eigen dochter nog altijd spoorloos is. Maar we zijn heel dankbaar, omdat zijn waakzaamheid mijn dochter weer thuisbracht. Hopelijk vindt hij ook snel zijn eigen dochter terug. Ik ga hem in elk geval bijstaan en het opsporingsbericht zo veel mogelijk verspreiden.”

Lees ook: Vrouw leest over vermist jongetje, staat-ie opeens voor haar neus

Bron: HLN.be Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook