Man ontdekt dat zijn huisgenoot haar vriend heeft vermoord in hun woning

Hoe zou je reageren als jouw woning ineens een crime scene blijkt te zijn en niemand minder dan je huisgenoot de moord h...

Hoe zou je reageren als jouw woning ineens een crime scene blijkt te zijn en niemand minder dan je huisgenoot de moord heeft gepleegd? Het overkwam een man uit Gainesville, Florida. Toen hij het vreselijke nieuws te horen kreeg, besloot hij alle ins en outs te delen met zijn volgers op Twitter en die posts gingen binnen no time viral.

Moord

“Ik ben er net achter gekomen dat mijn huisgenoot haar vriend heeft vermoord in ons appartement…”, schrijft de man, genaamd Chase, in de eerste Tweet. Kort daarna volgt ook een mugshot van de vrouw, genaamd Katherine Jean Tonner. Zij wordt verdacht van de moord op haar vriend Jose Ricardo Ortiz III.

Lugubere details

Het duurt niet lang voor er meer en meer lugubere details over de moord op Twitter te lezen zijn. Zo laat Chase zijn volgers weten dat zijn huisgenoot al helemaal gepland had. Een van de onderzoekers liet hem namelijk weten dat er zelfs ‘dood’ bij de datum op de kalender stond. Iets wat niemand was opgevallen…

Ook deelt de man een foto van de binnenkant van de woning. Op dat beeld zijn zelfs de kogelgaten in de muren te zien. Bij een ander beeld laat hij weten zijn spullen te pakken en te verhuizen.

Breuk

“Ze waren aan het daten sinds ik hierheen verhuisde in augustus. Ik weet niet hoe lang ze daarvoor al samen waren, maar blijkbaar zijn ze twee weken geleden uit elkaar gegaan. Ik kan werkelijk niet geloven dat dit is gebeurd…”, vertelt Chase later openhartig aan Elite Daily. Naar verluidt werd het lichaam van Jose gevonden door een andere huisgenoot, die drie harde knallen hoorde.

Lees ook: Man opgepakt voor moord door zijn tatoeage

Bron: Elite Daily, Beeld: Twitter, Istock

Laatste nieuws