Meisje trekt alles uit de kast zodat eerste date van vriendin goed verloopt

Als je op date gaat, bespreek je natuurlijk eerste alle ins en outs met je beste vriendin. Wat doe je aan, waar spreek j...

Lees ook

Als je op date gaat, bespreek je natuurlijk eerste alle ins en outs met je beste vriendin. Wat doe je aan, waar spreek je af en eventueel bedenk je samen nog een codewoord voor als de date een grote flop is en je ‘gered’ moet worden. Toch overtrof Georgia Hoyer alles toen haar beste vriendin Dawsyn Eubanks een afspraakje had.

Undercover

De 19-jarige Dawsyn had een date met een jongen die ze via gemeenschappelijke vrienden had leren kennen, toen ze ineens een heel vreemd smsje ontving van haar bff. “Waarom eet je je eten niet op?”, luidde het bericht van Georgia. Toen ze opkeek, zag ze haar vriendin zitten aan het tafeltje achter haar, vermomd met een hoodie en een snor. Hilarisch!

Viral

Georgia was stiekem naar hetzelfde restaurant gegaan om zeker te zijn dat de eerste date van haar beste vriendin goed verliep. “Ik kon niet meer van het lachen”, vertelt Dawsyn achter. Ze nam een foto van haar vriendin en dat beeld werd meer dan 200.000 keer gedeeld op Twitter. Als dit niet de beste wingwoman ooit is, weten wij het ook niet meer!

Lees ook: Vrouw houdt via Snapchat ‘dramatische’ Valentijnsdag bij

Bron: Daily Mail, Beeld: Twitter, Istock

Laatste nieuws

Zie ook