Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwi...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘Waylon wordt de vierde Topper’
Het lijkt erop dat Gerard Joling zondagavond iets te veel liet doorschemeren over de identiteit van de vierde Topper… Carlo Boszhard kon het gisteren niet laten om ernaar te vragen, ondanks het vanavond groots onthuld wordt in RTL Late Night. Boszhard zag zelf Danny de Munk als goede toevoeging aan het drietal, waarna Gerard dit ontkende. Carlo noemde vervolgens Waylon en er ontstond een heel ongemakkelijke stilte. De presentator kwam bij Waylon uit, omdat het thema van de Toppersconcerten dit jaar country en western is, een genre waar Waylon bekend om staat.

Geer ontweek de vraag en zei dat de vermoedelijke vierde Topper heel veel andere genres beheerst. Vanavond zal duidelijk worden of de 37-jarige zanger daadwerkelijk de vierde Topper is.

Anna Nooshin ziet presentatie HNTM wel zitten
Het afgelopen seizoen zagen we Anna Nooshin al als jurylid in Holland’s Next Top Model. Nu presentatoren Anouk Smulders en Fred van Leer ermee stoppen, ligt daar een kans voor Anna die ze maar wat graag aan zou grijpen. In Carlo’s TV Café vraagt Carlo Boszhard of Anna al voor de klus is gevraagd. Ze zegt van niet, maar ‘het zou wel haar grootste droom zijn’.

Paris Hilton is weer verliefd
Paris Hilton heeft een nieuwe vlam. De realityster noemde zondagavond acteur Chris Zylka op Twitter “mijn Valentijn”. Volgens een insider van E! News zijn de twee inderdaad aan het daten. “Ze vinden elkaar heel leuk, maar doen het rustig aan”, aldus de insider. Chris, die te zien was in de The Amazing Spider-Man-films en speelt in serie The Leftovers, en Paris werden eerder op de dag ook al hand in hand gespot op het vliegveld van Los Angeles.

Paris plaatste bij de Valentijnsboodschap op Twitter een foto van zichzelf met haar nieuwe vlam. Niet veel later postte ze nog een kiekje waarop ze samen met Chris staat. Daarbij schreef ze: “Het beste gevoel is als iemand naar je kijkt alsof je magisch bent.” Chris was eerder verloofd met model Hanna Beth, Paris beëindigde vorig jaar haar relatie met de Oostenrijkse zakenman Thomas Gross

Bron: ANP, RTL, Telegraaf Beeld: ANP, RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook