Vreemd filmpje Melania en Donald Trump opgedoken

De nieuwe president van Amerika kwam de afgelopen tijd regelmatig negatief in het nieuws, zowel als het gaat om zijn keu...

Lees ook

De nieuwe president van Amerika kwam de afgelopen tijd regelmatig negatief in het nieuws, zowel als het gaat om zijn keuzes op ‘werkvlak’ als zijn privé-leven. Zo ligt zijn relatie met Melania momenteel extra onder de loep nadat haar gezicht helemaal betrok tijdens de inauguratie van haar man… Ook zou Melania diep ongelukkig zijn met haar nieuwe rol als First Lady. En nu worden er ook steeds meer vraagtekens gezet bij hun huwelijk, want er is opnieuw een vreemd filmpje van het stel opgedoken.

Eek!

Dit weekend waren de twee op de internationale luchthaven van Orlando-Melbourne, waar Melania daar een groot publiek toesprak. Als ze wacht tot het publiek stil is, ziet ze er ogenschijnlijk blij uit. Tót Donald achter haar langs loopt en zijn hand kort op haar bovenarm legt. Melania’s reactie houdt de gemoederen flink bezig en boze tongen spreken zelfs van een abusive relationship. Het is namelijk niet de eerste keer dat de First Lady zich vreemd gedraagt in het bijzijn van haar man.

Ongelukkig

De vrouw van Donald Trump vindt het naar verluidt erg lastig dat haar leven nu onder een vergrootglas wordt gelegd. Ze wordt dan ook vrij weinig in het openbaar gespot en duikt ze steeds vaker onder in de Trump Tower. De insider claimt dat Melania heel ongelukkig is, omdat ze in de droom van haar man leeft en niet haar eigen dromen waarmaakt. “Dit leven was niet haar droom, het is die van Donald. Eerlijk gezegd is het nogal veel voor haar om mee om te gaan”, aldus Phillip Bloch, stylist en familievriend van de Trumps. “Ze blijft voorlopig in New York wonen, bij haar zoon Barron.” Een andere bron weet het nog erger te maken: “Melania is zeer ongelukkig met hoe haar leven er nu uitziet. Ze voelt zich zwaar ellendig.”

Melania liet volgens insiders eerder weten niet naar het Witte Huis te gaan verhuizen in Washington, maar dat ze juist in New York zou blijven om de zorg te dragen voor hun 10-jarige zoon Barron. Dit werd later ontkend. Maar de situatie zou voor Melania verslechterd zijn. Ze zou zelfs Barron niet meer naar school brengen, volgens een anonieme bron laat ze dat nu ook al over aan de geheime dienst. “Laat die glimlach op foto’s van Melania je niet in de maling nemen”, aldus de ingewijde.

Bron: Telegraaf, Us Weekly, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook