Kijkers thuis kijken met open mond naar ‘Het Beste Voor Je Kind’

RTL heeft er weer een pareltje van een nieuw programma bij; 'Het Beste Voor Je Kind'. In dit programma komen ouders aan...

Lees ook

RTL heeft er weer een pareltje van een nieuw programma bij; ‘Het Beste Voor Je Kind’. In dit programma komen ouders aan bod die wel heel opmerkelijke opvoedmethodes hebben. Kijkers thuis konden niet geloven dat dit échte mensen waren. ‘Zeg dat dit acteurs zijn!’, klonk het dan ook op Twitter. Vooral de 29-jarige Carmen maakte veel los bij de kijkers thuis.

Geen loser

Carmen wil enkel en alleen het beste voor haar zoon Nicola (4). Het jochie moet uitgroeien tot een succesvolle man, het liefst een profvoetballer of zoals ze het zelf zegt: “Ik vind het het allerbelangrijkste dat mijn zoon geen loser wordt.” En ‘dik’ worden? Dat is al helemaal uit den boze. “Ik vind fastfoodketens echt niets voor kinderen. Ik vind het not done om naar dat soort ongezonde tenten te gaan en ik vertel mijn zoon ook dat je dan dik wordt en een loser bent”, aldus het voormalige model. “Ik heb geen probleem met pushen, ik heb gewoon het beste voor met mijn kind.” Om hem klaar te stomen voor zijn carrière ( en hem dus slank te houden) moet de kleuter drie à vier keer per week sporten, iets waar hij overduidelijk geen zin in heeft, zo zagen we gisteren. “Ik twijfel niet aan de capaciteiten van mijn zoon. Het is natuurlijk niet de lotto die we hoeven te winnen. Mijn zoon heeft talent, hij wil het zelf en ik geloof dat als ik hem heel erg steun en help het een kwestie van geduld is. Mijn opvoeding is geslaagd als ik een zelfverzekerde voetballer op de wereld heb gezet.”

Ave Maria

Ook de spirituele Myrthe liet heel wat mensen thuis fronsen. Haar kinderen gingen naar een spirituele school waar hun aura’s werden gereinigd in verbindingsruimtes om naadloos door te gaan met een Noorderlichtmeditatie.Als we wakker worden zetten we Ave Maria op, ik steek wierook op, denne en kaneel. Daar reinig ik de ruimtes mee en met lavendelolie wrijf ik over de bedden, zo haal ik de energie van de nacht weg.”

Twitter gaat los

Beeld: Twitter, Bron: Televizier

Laatste nieuws

Zie ook