Zó ziet de stem-acteur van Hey Arnold! eruit

Wat een jeugdsentiment, de televisieserie Hey Arnold!. Iedereen die is opgegroeid in de 90's, kent de cartoon over het j...

Lees ook

Wat een jeugdsentiment, de televisieserie Hey Arnold!. Iedereen die is opgegroeid in de 90’s, kent de cartoon over het jongetje met een hoofd in de vorm van een American football. Nu is het bij tekenfilms altijd een leuke verrassing om te zien welke personen de stemmen nou eigenlijk inspreken. Zo bleek Ash van Pokémon een vrouw te zijn en ook de stem van Beugelbekkie werd door een bekende BN’er ingesproken. Maar houd je vast, want de man die Arnold z’n stem heeft ingesproken is véél knapper dan je dacht.

Hey, hottie!

Lane Toran is de acteur die in de eerste 41 afleveringen van de Amerikaanse variant van Hey Arnold! de stem van Arnold insprak. Eén ding is zeker, zijn hoofd heeft een normale vorm. Sterker nog: hij is hotter dan hot. Ai caramba! Hij doet ons een beetje denken aan Justin – homeboy wore combat boots to the beach – Bobby van The Hills met zijn baard, lichte ogen, tatoeages en bad boy look. Wij zijn verliefd.

Lees ook: Zó ziet de jongen van Casper het spookje er nu uit

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook