Trend alert! Metallic schoenen waarmee je zeker opvalt

Waar sommige vrouwen het liefst zo min mogelijk op hakken lopen, is er ook een groot deel die elke dag het liefst hoogge...

Lees ook

Waar sommige vrouwen het liefst zo min mogelijk op hakken lopen, is er ook een groot deel die elke dag het liefst hooggehakt door het leven gaan. Vrouwen die op hakken lopen stralen zelfverzekerdheid en vrouwelijkheid uit, mits je er wel goed op kunt lopen natuurlijk. Veel vrouwen met een liefde voor hakken dromen dan ook over een mooi paar Louboutins of Jimmy Choo’s in hun kast, maar stiekem vinden wij deze hakken minstens net zo leuk.

Metallic

Je ziet vaak dat vrouwen over het algemeen op safe spelen als het gaat om hakken, vooral als je ze niet zo heel vaak aanhebt. Nu snappen we volkomen dat een paar klassieke zwarte hakken een musthave is voor in je kast, maar op sommige dagen is het absoluut niet erg om op te vallen en de show te stelen. Daarom hebben we speciaal voor jou de leukste metallic-hakken opgezocht, die je op jouw beurt direct in je digitale winkelmandje kan slepen. Helemaal van nu én binnenkort ook helemaal van jou. Let’s go shoppinggg! Enne, deze TopShop baby’s, voor nog geen honderd euro, stalen de show tijdens fashion week.

Lees ook: Deze schoenen dragen alle modemeisjes vanaf nu onder hun skinny jeans

New Look Metallic Heeled Ankle Boot €39,99, nu €27,33

New Look Wide Fit Metallic Point Court Heel €30,65River Island Gold Metallic Sock Boot €66,67

MIMOSA Metallic Ankle Boots €89,00

DUNE Aiyana pump met metallic finish €100,-

River Island Metallic Heeled Ankle Boot €53,33, nu €32,00

Goud-metallic pumps met brede pasvorm €45,00

Dune Munroe Strappy Tie Up Metallic Heeled Sandals €100, nu €38,67

Gekruiste metallic sandalen 49,99

River Island Wide Fit Metallic Cross Strap Heeled Sandals €53,33, nu €37,33

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook