Verschrikkelijk nieuws voor Nicolette Kluijver

Bij Nicolette Kluijver is een voorstadium van longkanker geconstateerd. De presentatrice heeft besloten al haar werkzaam...

Lees ook

Bij Nicolette Kluijver is een voorstadium van longkanker geconstateerd. De presentatrice heeft besloten al haar werkzaamheden bij RTL per direct stil te leggen.

Onder het mes

Dat laat ze weten in een persbericht. “Gisteren heb ik de uitslag gekregen van een biopt dat is genomen uit mijn linker long. De uitslag is niet goed. De onrustige cellen zijn ontstaan uit de tbc plek die vorig jaar bij mij is vastgesteld. Alles wijst nu op een voorstadium van longkanker. We zijn er op tijd bij en genezing is in mijn situatie heel goed mogelijk. Spoedig wordt een deel van mijn linker long eruit gehaald. Het is slecht nieuws maar ik ben ergens heel dankbaar dat ik er in dit stadium achter ben gekomen. Dat is een wonder en te danken aan het uitstekende werk van mijn artsen. De kans op genezing is groot, maar het zal een lange weg worden. Gelukkig kun je met anderhalve long goed leven. Ik wil iedereen vragen de privacy van mij en mijn gezin te respecteren. Ik wil graag de rust en ruimte om te genezen. Het komt goed.” Wij wensen Nicolette en haar familie heel veel sterkte en kracht de komende tijd.

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook