‘Gooisch meisje’ Pauline Wingelaar in verwachting van tweede kind

Ze wist haar kaken enige tijd stijf op elkaar te kunnen houden, maar Pauline Wingelaar kan het geweldige nieuws niet mee...

Lees ook

Ze wist haar kaken enige tijd stijf op elkaar te kunnen houden, maar Pauline Wingelaar kan het geweldige nieuws niet meer voor zich houden. De realityster, die bekend werd dankzij tv-programma’s als Echte Gooische Meisjes en Echte Meisjes In De Jungle, maakte vandaag bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje.

Bubbel

De blondine is inmiddels vijftien weken zwanger en is dan ook dolgelukkig met haar tweede zwangerschap. Haar familie en vrienden waren al eerder op de hoogte, maar voor de buitenwereld wilde ze de zwangerschap nog heel even geheim houden. “Ik had er geen behoefte aan het openbaar of op Instagram of Facebook te vermelden, omdat ik nog even gewoon in die bubbel wilde zitten”.

Broertje of zusje

Pauline werd bijna twee jaar terug voor het eerst moeder van zoon Reinier Kees Dirk Pieter Bisschop van Tuinen en ze heeft dan ook het idee dat haar 1-jarige zoontje een broertje krijgt. “Tijdens de echo die met twaalf weken wordt gemaakt, dachten ze aan een knobbeltje te zien dat het weer een jongetje wordt”. Toch is Pauline nog niet helemaal overtuigd. Ze heeft dan ook een afspraak met de Amsterdamse gynaecoloog ‘Dokter Papa’, die veel pretecho’s voor Bekende Nederlanders maakt, ingepland. “Hij komt 2 maart en dat weet ik het officieel”. Over iets meer dan een week weten Pauline en haar twee mannen dus of er nog een man bij komt of de blondine voor het eerst een dochtertje krijgt.

Lees ook: Toen & Nu: Echte meisjes in de Jungle

Bron: RTL Nieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook