Cheryl Cole bevestigt zwangerschap met campagnefoto

Eind november werd er al een schattige babybump gespot, maar Cheryl Cole en Liam Payne hielden allebei hun lippen stijf...

Lees ook

Eind november werd er al een schattige babybump gespot, maar Cheryl Cole en Liam Payne hielden allebei hun lippen stijf op elkaar. De zangeres werd daarna ook niet meer in het openbaar gespot, maar nu is dan eindelijk te zien dat Cheryl inderdaad een kindje verwacht.

Geheim

De brunette poseerde samen met veertien andere ‘modellen’ voor een L’Oréal-campagne. Hoewel iedereen gehuld is in het zwart, valt Cheryl gelijk op met haar grote zwangerschapsbuik. Na maanden niks gezegd te hebben, is het hoge woord er nu dus eindelijk uit: Cheryl en Liam verwachten hun eerste kindje.

Video

Eerder werd al gefluisterd dat Cheryl tijdens een nieuwe L’Oréal-campagne haar zwangerschap zou bevestigen, maar nu blijkt ook dat er een speciale video van haar is gemaakt die binnenkort te zien is. Wanneer de 33-jarige zangeres is uitgerekend en of ze een jongetje of meisje krijgt, houdt de zangeres nog even voor zichzelf.

Lees ook: Liam Payne wil met Cheryl Cole trouwen

Bron: OK! Magazine UK Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook