H&M brengt exclusieve collectie uit met Zara Larsson

De 19-jarige zangeres Zara Larsson is on fire. Ze scoort hit na hit en volgens Time Magazine behoort ze zeker tot “de 30...

Lees ook

De 19-jarige zangeres Zara Larsson is on fire. Ze scoort hit na hit en volgens Time Magazine behoort ze zeker tot “de 30 meest invloedrijke tieners van 2016”. Maar naast haar zangcarrière blijkt ze ook een grote interesse te hebben in de mode-industrie. De zangeres komt dit voorjaar namelijk met een exclusieve collectie in samenwerking met H&M.

Toegankelijk

Het is niet de eerste keer dat de Zweedse modeketen een samenwerking aangaat met een muzikaal talent, maar het belooft ook dit keer een spectaculaire lijn te worden. Zara zelf is in ieder geval door het dolle heen. “Ik ben zo blij om samen te werken met H&M. Ik heb altijd van het merk gehouden; H&M is een geweldig merk dat toegankelijk is voor alle type meisjes en dat is enorm belangrijk voor mij. Daarbij is het een fantastisch team om mee te werken! Ik kan niet wachten om te laten zien waar we aan hebben gewerkt de afgelopen tijd”.

Stijl

De exclusieve collectie heeft de zangeres samen met het ontwerpteam van H&M ontworpen en zal een mix van edgy streetwear en glamoureuse stagewear bevatten. De zangeres heeft veel inspraak gehad, aangezien de collectie haar persoonlijke stijl weerspiegelt. Ben jij benieuwd hoe de collectie er uit gaat zien? Vanaf 18 mei is de gehele collectie in geselecteerde H&M-winkels en via de webshop te verkrijgen.

Lees ook: Zien: De H&M Studio S/S 17 collectie

Een bericht gedeeld door H&M (@hm) op

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook