Fit-mom laat haar lichaam zien na zwangerschap

Waar topmodellen en actrices binnen no time weer hun oude figuur terug hebben na hun zwangerschap, geldt dit zeker niet...

Lees ook

Waar topmodellen en actrices binnen no time weer hun oude figuur terug hebben na hun zwangerschap, geldt dit zeker niet voor elke vrouw. Het Australische model Tammy Hembrow beviel zes maanden geleden van haar tweede kind en ook zij paste super snel in haar oude kleding. Toch laat ze zien dat ook haar lichaam zeker is veranderd.

Spiermassa

Doordat ze na haar bevalling geen bezoekjes meer aan de sportschool bracht, verloor ze erg veel spiermassa. Op Instagram postte ze dan ook een foto waar ze laat zien dat ze trots is op haar lichaam. “Ik ben zo trots op mijn lichaam als een moeder én mijn losse huid”, schrijft ze erbij.

Losse huid

Toch vindt niet iedereen dat het model recht van spreken heeft. “Er is bij jou geen losse huid te zien. Weet je überhaupt wel wat dat is?” reageert er iemand. Andere moeder waarderen het juist dat ook zij haar onzekerheden durft te laten zien. “Het feit dat je het niet probeert te verbergen en er gewoon open voor uitkomt, heeft me doen realiseren dat ik me niet hoeft te schamen voor het mijne”. De post heeft inmiddels 437.400 likes ontvangen en gaat enorm viral. Vooral kersverse moeders kunnen het waarderen dat Tammy dit laat zien en volgens hen bewijst dit dan ook dat het eigenlijk niet uitmaakt hoe je er na je zwangerschap uitziet.

Lees ook: Fit-mom toont waarheid achter sixpack

Bron: Cosmopolitan USA Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook