Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Dit gaf Yolanthe aan Xess voor zijn eerste verjaardag
Met steenrijke ouders als Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau zou je denken dat Xess Xava enkel dure cadeaus krijgt, maar niets lijkt minder waar. Toen de peuter zijn eerste verjaardag vierde, kreeg hij namelijk een heel normaal cadeau!

De oogappel van Yolanthe loopt dan misschien in Burberry pakjes en andere designer items, dat betekent niet dat hij voortdurend in de watten wordt gelegd. Zelfs niet op zijn eigen verjaardag. In gesprek met Vriendin vertelt mama Yo namelijk dat ze de kleine man voor zijn verjaardag een gewoon cadeau gaf: twee spaarpotten. Het geld in de voetbalspaarpot mag Xess later zelf houden, alles wat in de eend gaat die Yolanthe uit Thailand meenam is voor een goed doel. En dan, als hij een jaar of 14 is, gaan ze er wat mee doen. “Dan mag hij zelf een goed doel uitkiezen waaraan hij dat geld wil schenken en dan ga ik een reis met hem maken zodat hij het zelf kan overhandigen.” Zo lijkt Xess gewoon met beide benen op de grond te staan als hij straks een puber is.

Yvonne Coldeweijer heeft een duidelijke mening over botox
Yvonne Coldeweijer ziet zichzelf als een voorbeeld voor de kijkers van haar vlogs. Daarom kan ze er niet bij met haar hoofd dat sommige andere vloggers er voor kiezen botox of fillers in te laten spuiten om meer kijkers te trekken. “In de Keet!-periode heb ik er ingeramd gekregen dat ik een voorbeeld was voor mijn kijkers. Dat heb ik nog steeds in mijn achterhoofd. Ik moet mezelf kunnen zijn, maar ik hoef niet álles te laten zien”, aldus de 30-jarige presentatrice in gesprek met Flair.

Zo was er een periode waarin ze erg ongezond at en er bewust voor koos dat niet te delen met haar volgers. “Ik wist dat ik door een fase heen moest, dus ik ga zoiets niet in mijn vlogs laten zien.” Coldeweijer vindt dat mensen die gezien worden als rolmodel beter zouden moeten nadenken over wat ze meegeven. “Wat moet iemand van veertien denken als jij, hun voorbeeld, het signaal afgeeft dat je niet mooi genoeg bent? Wees gewoon tevreden met wie je bent. Ik sluit niet uit dat ik op mijn 45e ooit een beetje botox ga gebruiken, maar kom op zeg, sommige van die meiden zijn nog niet eens 25 en kunnen niet meer fronsen. Dat vind ik echt erg.”

Johnny de Mol deelt foto uit oude doos met Katja
Ter ere van throwback thursday deelt Johnny de Mol een foto uit het archief waar hij samen met Katja Schuurman op staat. Volgens Johnny is het plaatje zo’n 16 jaar geleden geschoten. “Blij met jou als dinnetje!” schrijft de presentator en programmamaker bij het beeld. Kijk zijn piepjonge koppie nou, cute!

Bron: Nu.nl, Beau Monde, Flair, RTL, Beeld: Show, Instagram ANP

Laatste nieuws

Zie ook