Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 25 februari en zondag 26 februari 2016.

Festivalgangers opgelet! Amsterdam Open Air tickets zijn in de verkoop gegaan
De zomer komt steeds een stukje dichterbij en ja, dat betekent feest, festivals en plezier. Om jou alvast in de goede stemming te krijgen, hebben we goed nieuws! De voorverkoop van de early bird weekend tickets en camping tickets van Amsterdam Open Air, hét festival dat je deze zomer niet mag missen, zijn in de verkoop gegaan. Voor het vijfde jaar op rij is het festival het stralende middelpunt van de Amsterdamse zomer. In het weekend van 3 en 4 juni 2017 smelt het Amsterdamse nachtleven samen in een muzikaal, culinair en cultureel avontuur. Wil je niet het hele weekend feesten? No worries, de dagtickets zijn in de verkoop gegaan én de complete line-up is ook al bekend gemaakt. En we know 3 en 4 juni lijkt nog héél ver weg, maar snelheid is geboden, want de tickets vliegen als warme broodjes over de digitale toonbank. Go, go, go!

Datum: 3 + 4 juni 2017

Tijd: 12:00 – 23:00 uur

Day Ticket: € 49,50

Weekend Ticket: € 82,50

Camping Ticket: € 129

Krasnapolsky’s Hors d’Oeuvre Hour
Elke dag om klokslag 18.00 uur gaat het ‘Hors d’Oeuvre Hour’ van start in Grand Café Krasnapolsky, in het welbekende en compleet vernieuwde NH Collections Krasnapolsky. Hier worden kleine gerechten; van verse salades tot heerlijke zeevruchten, voor de ogen van de gasten bereid. Volgens Chef Scott Valentine zijn deze bites bedoeld om je smaakpapillen te prikkelen, want hoewel ze klein van formaat zijn, zijn de groots in smaak! Meer info? Check dan gauw www.grandcafekrasnapolsky.nl, wij kunnen je verklappen dat het Hors d’Oeuvre Hour zéker de moeite waard is.

Beeld: Ming Chao

The Little Green Bag opent een nieuw filiaal in Utrecht
De winkel vestigt zich op de Steenweg 43, een geliefde straat voor het winkelend publiek. De vierde winkel wordt het eerste verkooppunt buiten de provincie Zuid-Holland en zal op feestelijke wijze worden geopend. Merken als Cowboysbag, MYOMY, Castelijn & Beerens, Happy Socks, CLUSE, Fabienne Chapot, Herschel Supply co., Havaianas en Michael Kors zijn slechts enkele merken die een beeld geven van de uitgebreide collectie van The Little Green Bag. Alle topmerken liggen binnenkort ook in het filiaal in Utrecht. Hoewel The Little Green Bag van oorsprong een online winkel is, ziet het bedrijf de fysieke winkels als een verlengstuk van de webshop en andersom.

Waar: Steenweg 43, Utrecht

Wanneer: De exacte datum van de opening wordt later bekend gemaakt.

Wijnfestival ‘Grape-A-Licious’
Proef wijnen van 14 verschillende druiven uit 7 landen.De Pier in Scheveningen introduceert in het weekend van 25 & 26 februari het Wijnfestival ‘Grape-A-Licious’. Fijnproevers kunnen op dit festival hun hart ophalen met een groot aanbod van kwaliteitswijnen afkomstig uit 7 landen, gemaakt van 14 verschillende druifsoorten. Bijpassende culinaire bites maken de smaakbeleving compleet. De bezoeker maakt al lopende over de foodboulevard van De Pier, een bourgondische reis langs de zeven verschillende landen waar tevens enthousiaste wijnkenners vertellen over de te proeven wijnen en delicatessen.

Waar: De Pier in Scheveningen

Wanneer: 25 en 26 februari

Meer informatie: www.pier.nl

Laatste nieuws

Zie ook