Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Zwangere Beyoncé toch niet op Coachella

Toen begin februari bekend werd dat Beyoncé in verwachting is van een tweeling, maakte ze naar verluidt ook bekend nog gewoon op Coachella op te treden in april. Dat gaat toch niet door, omdat artsen haar hebben geadviseerd het de komende maanden wat rustiger aan te doen. Als goedmaker staat ze volgend jaar als headliner op Coachella.

Amber Rose koopt stripclub

Toen Amber gisteravond een prijs voor haar strijd voor sociale rechtvaardigheid in ontvangst nam, deed ze een bijzondere mededeling. “Ik was danseres, ik was heel lang een stripper. Het was de beste tijd van mijn leven trouwens. Jullie kennen allemaal wel Ace of Diamonds, toch? Nou, die heb ik gekocht.” Ze zal zich als bazin vooral bezighouden met het coachen van jonge en nieuwe strippers.

David Beckham breekt voortand

Of een wintersportvakantie nou echt iets voor de Beckhams is… Vorige week brak oudste zoon Brooklyn zijn sleutelbeen en nu heeft vader David ook een flinke smakkerd gemaakt, waarbij een stuk van zijn voortand afbrak. The Sun laat weten dat hij bij thuiskomst meteen langs zijn tandarts is gegaan om de boel te laten repareren.

Laatste nieuws

Zie ook