Do nieuwe coach van The Voice?

Het gerucht gaat dat zangeres Do de nieuwe The Voice of Holland coach wordt, nadat ze gisteren even op televisie te zien...

Lees ook

Het gerucht gaat dat zangeres Do de nieuwe The Voice of Holland coach wordt, nadat ze gisteren even op televisie te zien was in de bekende rode stoel.

Nieuwkomer

Toen Albert Verlinde de zangeres gisteren als gast aankondigde bij Koffietijd, werd aan het einde heel even een foto getoond van Do in de rode stoel. AD vermoedt dat RTL hiermee per ongeluk heeft verklapt dat de blondine de nieuwe coach van de The Voice wordt. Dit zou betekenen dat ze in de voetsporen van Guus Meeuwis treedt.

Haar manager laat weten: “Het zou misschien zo kunnen zijn, want Do heeft veel verstand van muziek en is om die reden en wat persoonlijkheid betreft meer dan geschikt om The Voice-coach te worden. Ik sluit niet uit dat ze het zal worden, maar kan er nog niets over bevestigen.”

Geruchten

Maar, juich niet te vroeg. Do werd namelijk eerder in de bekende rode stoel gefotografeerd op de presentatie van de stemmencast van de animatiefilm Sing. Ook laat RTL weten: “Over de samenstelling van de coaches van The Voice of Holland is nog niets bekend.” Er gaan ondertussen ook geruchten dat Anouk weer terug zal keren.

Lees ook: Lenny van The Voice onherkenbaar

Bron: AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook