Dit is de knappe zoon van Peter R. de Vries

Je vindt hem geweldig of juist niet; bij Peter R. de Vries is er eigenlijk geen middenweg. De misdaadverslaggever kennen...

Lees ook

Je vindt hem geweldig of juist niet; bij Peter R. de Vries is er eigenlijk geen middenweg. De misdaadverslaggever kennen we allemaal van programma’s als Peter R. over de grens en Internetpesters Aangepakt, maar wist je ook dat hij voetbalmakelaar is en samen met oud-voetballer Piet Keizer en zijn zoon Royce (27) het bureau PR Sportmanagement runt? Enne, nu we het toch over zijn zoon hebben… Dat is dus echt een hottie!

Beauty & the brains

Peter is al 35 jaar samen met zijn vrouw Jacqueline, met wie hij overigens een open relatie heeft. Ze kregen samen twee kinderen, waarvan Royce de jongste is. Naast dat hij er goed uitziet, beschikt hij ook nog eens over een goed stel hersenen. Naast het feit dat hij directeur is bij PR Sportmanagement, werkt hij ook nog eens als advocaat bij een advocatenkantoor in Amsterdam-Zuid.

Single

En ja, we hebben even door zijn Facebook-foto’s zitten gluren, maar we hebben geen mevrouw De Vries kunnen spotten. Het ziet ernaar uit dat deze knapperd nog single is. Met een vader als misdaadverslaggever snappen we ergens ook wel dat dit de vrouwen enigszins afschrikt, maar hé, de looks heeft Royce zeker!

Lees ook: Peter R. de Vries haalt weer uit naar Patty Brard

Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook