Ali B ontkent dat Do de nieuwe coach van The Voice wordt

Gisteren leek het er even op dat Do de nieuwe coach van The Voice of Holland leek te zijn. Tijdens het RTL-programm...

Lees ook

Gisteren leek het er even op dat Do de nieuwe coach van The Voice of Holland leek te zijn. Tijdens het RTL-programma Koffietijd liet de 33-jarige zangeres niks los, maar ontkende ze de geruchten ook niet. Toch is Ali B ervan overtuigd dat de persoon die Guus Meeuwis op gaat volgen niet Do is.

Manager

Niet alleen Do deed wat geheimzinnig over het hele gebeuren rondom de nieuwe coach van de talentenjacht, ook haar manager Xenia Kasper leek meer te weten. “Het zou misschien zo kunnen zijn, want Do heeft veel verstand van muziek en is om die reden en wat persoonlijkheid betreft meer dan geschikt om The Voice-coach te worden. Ik sluit niet uit dat ze het zal worden, maar kan er nog niets over bevestigen”.

Spanning

Toch vertelt Ali B, die komend seizoen opnieuw in de stoel van coach kruipt, dat de geruchten absoluut niet kloppen. “Nee, nee. Do is het niet. Echt, echt niet”. Het kan natuurlijk zijn dat de rapper iedereen in spanning wil houden en daarom net doet of Do niet de nieuwe coach is. Ook is het mogelijk dat Anouk weer terugkomt, aangezien zij destijds een contract voor twee jaar tekende. Ze nam dit jaar een pauze, omdat ze tijdens de blind auditions hoogzwanger was van haar dochter Jelizah Rose.

Aangezien het zevende seizoen net is afgelopen, zullen we nog even moeten wachten voordat er bekend wordt gemaakt wie Guus nou echt gaat opvolgen.

Lees ook: De The Voice-winnaars door de jaren heen

Bron: RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook