Zoontje Liza Sips aardig groot geworden

Ze werd bekend van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en sleepte daarna rollen binnen in series als Gooische Vrouw...

Lees ook

Ze werd bekend van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden en sleepte daarna rollen binnen in series als Gooische Vrouwen en Flikken Maastricht. Liza Sips heeft op jonge leeftijd al aardig wat mooie dingen op haar cv staan, maar naast actrice is ze ook nog gewoon moeder.

Platform

Vorig jaar april beviel de 26-jarige blondine van haar zoontje Jonah, die ze samen met haar vriend Ralph Manheim kreeg. Sindsdien heeft ze zich volledig in de pampers en slapeloze nachten gestort, wat uiteindelijk leidde tot een online platform voor moeders waar ze moeders informeert en entertaint. Iets waar ze zich na bijna een jaar moeder zijn prima in kan vinden.

Negenmaandenbeurs

Haar eigen zoontje wordt over anderhalve maand alweer één jaar en is dan ook flink gegroeid. Samen met Ralph nam ze de kleine Jonah mee naar de Negenmaandenbeurs in de RAI Amsterdam, waar ze trots met haar gezin voor de aanwezige pers poseerde. Tuurlijk zijn Ralph en Liza een good looking koppel, maar stiekem showt de kleine John toch echt de show.

Lees ook: ‘Gooisch meisje’ Pauline Wingelaar in verwachting van tweede kind

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook