Fajah Lourens vindt opnieuw liefdesgeluk

Het was vorig jaar zeker geen makkelijk jaar voor Fajah Lourens. Haar relatie met dj Johnny500, oftewel Gijs Scheringa,...

Lees ook

Het was vorig jaar zeker geen makkelijk jaar voor Fajah Lourens. Haar relatie met dj Johnny500, oftewel Gijs Scheringa, liep op de klippen en tot groot verdriet verloor ze ook nog eens haar kleine neefje. Inmiddels lijkt de fitness-babe weer een stuk gelukkiger te zijn, want ze zou een nieuwe man aan de haak hebben geslagen.

Timmerman

Afgelopen maandag postte de My Killer Body Motivation-schrijfster op Snapchat al een foto, waarbij niks aan de verbeelding werd overgelaten. Op de foto is een poedelnaakte Fajah te zien, die samen in bed ligt met een onbekende man. De lucky guy lijkt haar timmerman te zijn, want bij de foto schreef ze: “Oh timmerman, wat doet u nou?”.

Verliefd

De voormalige actrice liet eerder al in Grazia weten een leuke jongen op het oog te hebben, met wie er een date stond ingepland. Het is niet duidelijk of ze toen al de zogenoemde timmerman bedoelde, maar dat Fajah weer vlinders in haar buik heeft moge duidelijk zijn. Op Instagram postte ze een foto met de quote ‘Zo lang die ene speciale persoon je gelukkig maakt, zou het je niet moeten uitmaken wat anderen ervan vinden’. Om nog even te verduidelijken over wie Fajah het heeft, schrijft ze bij de foto: “Helemaal verliefd op mijn timmerman”.

Hmmm… zal Fajah binnenkort op geheel eigen stijl bekend maken wie haar nieuwe lover is? Too be continued…

Lees ook: Dilemma’s met Fajah Lourens

Bron: Nu.nl Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook