Syrische vluchteling Jean maakt verpletterende indruk bij The Voice Kids

Na de spetterende finale van vorig week, was het gisteren alweer tijd voor de de eerste aflevering van The Voice Kids.&n...

Na de spetterende finale van vorig week, was het gisteren alweer tijd voor de de eerste aflevering van The Voice Kids. Waar je bij de volwassen editie af en toe stijl achterover slaat van het talent, weten deze kinderen pas echt je hart te raken. De 13-jarige Syrische vluchteling Jean wist niet alleen een diepe indruk te maken op de jury, maar ook op de rest van Nederland.

Diamonds

Het jongetje wist ondanks zijn jonge leeftijd een geweldige versie van Rihanna’s hit Diamonds neer te zetten. Waar de jury nog even op zich liet wachten met het draaien van hun stoelen, wist hij ondertussen het publiek volledig voor zich te winnen. Uiteindelijk draaide alle drie de coaches om en had Jean zelf de keuze bij wie hij in het team wilde.

Heftig

Na zijn optreden vertelde hij de juryleden dat hij pas zes maanden in Nederland woont. Jean heeft een heftige periode achter de rug. Zo verloor hij zijn vader in zijn geboorteland en zag hij tijdens de boottocht naar Europa meerder mensen onder zijn ogen sterven. Tijdens de uitzending laat hij daarom weten enorm dankbaar te zijn. “Ik ben naar Nederland gekomen om een nieuwe leven te beginnen. Ik wil daarom het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) bedanken voor hun hulp in het kamp”.

Niet alleen de juryleden en het aanwezige publiek waren diep onder de indruk van Jean, ook de mensen thuis hadden enorm veel respect voor de pas 13-jarige jongen. Op Twitter wordt Jean dan ook enorm geprezen om zijn spetterende optreden en indrukwekkende verhaal. Hier gaan we zeker meer van horen!

Lees ook: The Voice-deelnemer Ivar Oosterloo heeft heftige periode achter de rug

Bron: FunX Beeld: YouTube, The Voice Kids

Laatste nieuws